Savner du forandringer i dit hjem, er der her elegante ting, eksklusivt design samt overraskende og nyskabende møbler. Vores boligredaktør har plukket nogle af de mest spændende nyheder ud til dig.

Montanas Mini-serie har vokseværk med tilføjelse af moduler med skuffer, to mindre spejle, et ’notice board’ samt en sokkel. Serien er ultrafleksibel og kan bruges i mange af hjemmets rum. På billedet ses et lille makeup-arrangement i farverne mushroom og amber med et af de små spejle. Pris: på forespørgsel

Sofaen Sand fra Lago Design har fleksibelt ryglæn til indstilling af sædedybden – sofaen er smuk, anvendelig og elegant. Pris: på forespørgsel

Bench fra Eilersen er et polstret møbel i sin reneste form og åbner for mange muligheder i indretningen. Bænken er lige så elegant, som den er nyttig i stuen eller i soveværelset til magasiner, til tøj eller som en bakke. Polstringen er nøje afstemt, så den også er behagelig at sidde på. Fås i flere varianter. Den viste er i størrelse 140 x 40 cm med tekstilet Sack 07. Pris: 6.339 kr.

Den fine bog ’Danske stel – fra blå blomster til grove glasurer’ af Lars Hedebo Olsen er netop udkommet og giver et spændende ind- blik i de stel, vi alle kender.Pris: 349,95 kr.

Essence-kollektionen af forskellige drikke- og vinglas blev designet af den anerkendte designer Alfredo Häberli i 2001 og hører med sit moderne og elegante udtryk til blandt Iittalas mest populære serier. Pris: 749,95 kr. for karaffel og 479,95 kr. for drikkeglas

Som en hyldest til moderne kunst har designbrandet Ferm Living indgået et eksklusivt samarbejde med kunstmuseet Louisiana. Resultatet er to spændende produkter, der er lavet i vævet stof med karakteristiske brede striber i sort og sand. Ikoniske Rico Lounge Chair og Rico 2-Seater skal nok få liv andre steder end på Louisiana, hvor de dog også står smukt. Pris: 12.999 kr. (stol) og 21.999 kr. (sofa)

Den danske arkitekt Hans Olsen står bag den lette og elegante lænestol The Orange fra 1955, der nu relanceres af Warm Nordic. Stolen indfanger med sin lette udstråling og nyskabende skalkonstruktion tidsånden fra 50’erne, hvor eksperimenter, mod og håndelag førte til dansk møbelkunst i verdensklasse. Pris: 12.999 kr.

Fortid og nutid mødes, når Holmegaard introducerer den første af en planlagt række specialproduktioner under konceptet Holmegaard Archives. Den legendariske glasproducent vender tilbage til rødderne i Næstved og puster nyt liv i Per Lütkens udødelige Provence- skål, som mundblæses på glasværkstedet i to størrelser og i farvevarianterne rosa, lavendel og konfetti. Pris: Fra 499,95 kr.

”Nordic living,” tænker man, når man ser billedet med den bløde plaid og de rustikke tæpper. De er fra byNord og passer både i sommerhuset og i hjemmet. Pris: 1.575 kr. (plaid) og 525 kr. (tæppe)

Anderledes barbord med masser af attitude fra Jonathan Adler. Pris: 5.696 kr.

Denne elegante bordlampe i keramik er ’customized’ og fransk vintage, der både er unikt og ’to die for’. Fås hos The Apartment. Pris: 8.500 kr.

Cool og lidt fræk loungestol fra Jonathan Adler. Pris: 21.700 kr.

Som den fineste kloning af skulptur og stol har Lauren Manoogian designet denne model, der er skåret ud af et stykke træ. Pris: cirka 37.000 kr.