En ny, opdateret version af det smukke og unikke ur, Pasha, fra Cartier er blevet frigivet. I tidens ånd sker det med en kampagne, hvor en ny generation af unge stjerner fra alle verdensdele står i front for kampagnen.

Cartier er verdenskendte for det franske firmas eksklusivitet og for gennem generationer at have leveret high-end smykker til kongelige og meget velhavende mennesker i hele verden.

Cartier har siden firmaet blev grundlagt i Paris i 1847 altid sat kvalitet og unikt design øverst på agendaen, og denne DNA afspejler sig også i franskmændenes ure. Den seneste opdatering af Pasha uret, der kan bruges af både mænd og kvinder, er ingen undtagelse.

Designet af uret har typiske Cartier karakteristika, hvor navnligt kronen med den blå sten falder i øjenene. Det gælder også den firkantede ramme på urets runde skive, der er en smuk reference til de originale Cartier ure.

Pasha fås i en lang række af varianter i stål, guld, rosegold, dekoreret med diamanter og i en skeleton version, så der er noget for enhver smag og i flere prisniveauer.

Pasha er udstyret med Cartiers nye 1847 MC automatiske kaliber, der har en 40 timers gangreserve, og det er muligt at nyde synet af urets værk gennem bagsiden på uret, der er udstyret med safirglas. Pasha de Cartier fås i 2 størrelser, med 35 mm og 41 mm skive.