Endelig lykkedes det. Den 25. James Bond film skulle oprindelig have haft premiere i april 2020, men det satte COVID-19 pandemien en stopper for. Nu behøver vi ikke vente længere. Filmen havde premiere d. 30. september 2021. Med afsæt i James Bonds univers har chefredaktøren valgt sine favoritkøb for september 2021.

ASTON MARTIN har altid lavet gude- smukke biler, og James Bond lader sig ikke kun forføre af smukke damer, men også ditto sportsvogne. Aston Martins DBS Superleggera Coupé er hans valg, og selvom Bonds model er særligt modificeret af Q, kan man nu også selv bestille en skræddersyet Q-model DBS. Præstationerne er i ægte sportsvognskaliber. Prisen for en DBS Superleggera Coupé starter ved 5.550.000 kr. hos Aston Martin Copenhagen.
BARTON PERREIRA blev stiftet i 2007 med en vision om ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Alle solbriller håndlaves i Japan for at opnå den ultimative kvalitet. Da chefdesigner Patty Perreira samtidig har en klar vision for sine design, der er stilsikre med et tidløst touch, må man overgive sig. Norton er en af tre modeller skabt til 007, og de er mine favoritter. Solbrillerne forhandles af Allé Optik og koster 4.470 kr.
TOM FORD har designet Bonds jakkesæt og smokinger, siden Daniel Craig overtog rollen som Bond. Den amerikanske designer rammer noget elegant og maskulint i sit design, der matcher englænderens rolle som agent. Normalt er smokingjakker sorte eller hvide, mens den navyblå er gået fra at være en kikset fejl til at være det modige valg. Mon ikke denne Tom Ford Navy Twill O’Connor Tuxedo vil vække opsigt til efterårets fester? Den koster 37.900 kr. på tomford.com.
BOLLINGER har stået øverst på James Bonds champagneliste i mange år. Bond drikker gerne Special Cuvée eller Bollinger R.D. og kaster også gerne sin kærlighed på en særlig årgang. Sidste år lancerede Bollinger en Special Cuvée 007 Limited Edition, der er husets basischampagne med 007-label. Den pinot noir-baserede, komplekse og meget elegante champagne er et fund og koster 395 kr. pr. flaske hos finewines.dk.
CROCKETT & JONES er et af de bedste engelske skomærker. Skoene er blevet håndlavet i Northampton siden 1879 og sidder i dag på fødderne af blandt andre James Bond. Til smoking passer Derby-modellen Highbury Black Calf perfekt. De klassiske sko i det fineste kalvelæder har gummisål, og de engelske håndværkere har kælet for alle detaljerne. Smukke sko med perfekt pasform kan ikke undervurderes. Crockett & Jones Highbury kan købes til 3.999 kr. hos careofcarl.dk.