Redaktionen

Per Ingdal

CEO & Editor in Chief

Per er godt udlært til at stå i spidsen for L.A. Media. Oprindeligt er han uddannet cand. merc. fra CBS, men efter aflevering af hovedopgaven blev han ansat i Aller koncernen, hvor han har arbejdet med magasiner i 22 år - i de sidste 12 år som udgiverdirektør. Per elsker magasiner, og er fascineret af de digitale og sociale mediers muligheder. Centralt for ham står at give læserne en fuldendt oplevelse i et lækkert univers fyldt med overraskelser. Både på print og digitalt. Nu sidder han ved roret på Luxury Aficionados som chefredaktør med fokus på biler, mode, boliger, rejser og økonomi.

Tina Dines Appelt

Editor, Interior Design

Vores boligredaktør har mange års erfaring fra boligbranchen, og har blandt andet arbejdet på både Bo Bedre og Mad & Bolig. Sidstnævnte var hun med til at starte op. Tina brænder for indretning og elsker alt, som kan forskønne et rum. Dette kan man også se i hendes københavnerlejlighed og sommerhus. Vil du gøre Tina opmærksom på en nyhed inden for bolig og interiør, kan du i øvrigt kontakte hende på ta@luxuryaficionados.com.

Kristian Haagen

Editor, Watches & Lifestyle

Kristian Haagen har altid elsket armbåndsure og gjort sin store kærlighed til sit erhverv. Han har udgivet tre succesfulde bøger om ure. Derudover driver han hjemmesiden www.urtosser.dk og har i de sidste fire år skrevet flere end 300 artikler om ure til diverse danske og udenlandske medier. Kristian Haagen vurderer desuden armbåndsure hos Bruun Rasmussen.

Nina Hald

Editor, Jewellwery & Gems

Nina Hald er uddannet cand. mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet, og arbejder idag som bl.a. smykkeredaktør for 25 medier i fem forskellige lande. Nina er også klassisk pianist, men i Luxury Aficionados har hun, i rollen som smykkeredaktør, smykkerne som hendes domæne.

Nils Finderup

Senior Sub-Editor

Uddannet journalist med erfaring fra både dagblade, ugeaviser og ikke mindst magasiner. Han var således en af hovedkræfterne i Forlaget Benjamins succes som redaktionschef og bladudvikler. Har i en årrække været pressechef for Le Manslegenden Tom Kristensen, som han også har skrevet flere bøger om. Har desuden opnået bestsellerstatus med bøger om Jan Magnussen, Jesper Grønkjær, Kevin Magnussen og Richard Møller Nielsen. Ud over at redigere bidrager Nils til Luxury Aficionados med artikler inden for primært gastronomi, kultur og rejsestof.

Sine Karlshøj

Editor, Beauty & Lifestyle

Vores skønheds– og livsstilsredaktør har et brændende hjerte for alt, hvad der rører sig i mode- og skønhedsbranchen og kan efter eget udsagn bruge timer på at fordybe sig i tidens trends, hudplejeprodukter, cremer og hvilke musthaves din makeup-pung skal indeholde. Vil du gøre Sine opmærksom på et produkt eller en skønhedsbehandling, kan du i øvrigt kontakte hende på sk@luxuryaficionados.com.

Christian Schleisner

Editor, Fashion Men

Christian er en af Danmarks førende og mest erfarne stylister. Gennem sine år i den danske modebranche har han sikkert bygget et troværdigt brand op hos topproducenter og designere. Blandt arbejdsgiverne finder vi således etablerede premium-mærker som Pandora, Ecco, Georg Jensen og Kopenhagen Fur, ligesom Christian ud over Luxury Aficionados har bidraget til magasiner som Elle DK og Soundvenue.

Christian Friis Johansen

Founder

Stifter af L. A. Media, Christian Friis Johansen er oprindeligt bankuddannet, og HD(A) fra CBS, men har de sidste ti år beskæftiget sig med at udgive magasiner. Christian har stiftet luksus magasinet Bolig Eksklusiv (senere BE), bilmagasinet Auto Bild Danmark (senere BILEN), Golf Eksklusiv og Streetfire Magazine. Nu hedder scenen Luxury Aficionados hvor han er bestyrelsesformand med speciale i biler, både, fly og business.

Nikolaj Karlshøj

Editor, Cars & Lifestyle

Nikolaj Karlshøj har egentlig en økonomisk uddannelse fra Handelshøjskolen, men har heldigvis aldrig været nødt til at bruge den, som han siger. Hans brændende passion for biler har nemlig gjort, at han de sidste 15 år har skrevet om mandens kæreste eje for adskillige danske magasiner og medier. Han har et svagt hjerte for sportsvogne og i særdeleshed Porsche. Livet er ganske enkelt for kort til kedelige biler, mener Nikolaj, som også driver eget PR-bureau med to Le Mans-kørere som faste klienter.

Kim Iversen

Editor, Fine Dining

Kim Iversen har været i magasinbranchen i mere end 15 år, og har været med på Luxury Aficionados helt tilbage fra starten for snart 7 år siden. Kim bestrider stillingen som salgschef, men har også ansvaret for at skrive om gastronomi på højt plan. Kim er frankofil, og derfor er hans indtagelse og senere skriverier om den gode mad og drikke oftest præget af dette.

Maria Angelova

Editor, Fashion Woman

Maria Angelova startede sin karriere i modebranchen for over seks år siden hos et af Københavns førende PR-bureauer. Siden har hun både arbejdet som stylist, tøjproducent og kreativ direktør, samt produceret modeshows for blandt andet Copenhagen Fashion Week. Maria elsker processen fra idé til færdigt projekt, og fortsætter gang på gang med at genopfinde god stil og stopper aldrig, før det perfekte skud er i kassen. Maria har sit eget firma, FashionAddict, hvor hun styler og blandt meget andet har produceret editorials for magasiner som Harpers Bazaar, ELLE og italiensk Vouge.

Rasmus Palsgaard

Editor, Fine Dining & lifestyle

Thomas Rex Frederiksen

Editor, Personal Development & Outdoor Activities

Thomas Rex Frederiksen er vores redaktør med ansvar for stof om sociale færdigheder, mental styrke, fysisk velvære og andre discipliner inden for personlig udvikling. Thomas har arbejdet med personlig udvikling i mange år og har bl.a. været medstifter af det succesfulde Camp True North, der har til formål at give børn og unge det bedst mulige fundament og en masse værktøjer med i bagagen, så de kan træffe gode valg livet igennem. I dag bruger Thomas det meste af sin tid på foredrags- og kursusvirksomheden Speakers Club, hvis mission er at gøre personlig kompetenceudvikling til en livsstil og til et naturligt valg på lige fod med faglig dygtiggørelse.