Inspireret af smaragdslibningen af diamanter lancerer Harry Winston en signatur-smykkekollektion og et smykkeur.

I fem årtier har silhuetten af smaragdslibningen – Harry Winstons personlige favorit-slibning – prydet firmaets stempel, logo og udtryk. Smaragdslibningens form er mere end bare et segl; formen er også symbol på et vedvarende løfte om den bedste kvalitet indenfor smykker.

Med introduktionen af HW Logo-smykkekollektionen har man hos Harry Winston besluttet sig at udforske den geometriske form i vedhæng, øreringe, armringe og ringe – og ambitionen har helt klart været at skabe et moderne stilikon; klassisk, men dog også nutidigt. Om publikum så tager kollektionen til sig, bliver spændende – men mon ikke ”fans of the brand” kommer til at gøre det?  For nogle år siden blev Harry Winston opkøbt af Swatch Group, og gruppen har taget ansvaret for det oprindelige amerikanske diamantsmykkefirma seriøst – men nu ønsker man tilsyneladende også at kapitalisere på købet. Harry Winston har altid henvendt sig til eliten med nogle temmelig kostbare smykker; med HW Logo-smykkekollektionen når man takket være langt mindre og færre diamanter ned i pris.

Smykkerne er alle af 18 karat guld – hvidguld, rosa guld eller gult guld – med Harry Winstons signatursegl på ”forsiden”. Hertil kommer lanceringen af uret Harry Winston Emerald, hvor urkassen har form som selv samme silhuet af smaragdslibningen. Uret fås i en helt blå version – en reference til Harry Winston, der købte og senere donerede den historiske blå Hope-diamant til museet The Smithsonian – og i en hvid. Tre brillanter ses kl.3, 6 og 9; HW-logoet kl.12, og på kronen, spændet og kransen sidder 67 brillanter (i alt 0.53 carat).