Med en tiara, en ring med en hjertesleben diamant og en rubinhalskæde går ingen brud galt i byen – specielt ikke når Graff leverer smykkerne

Romantik er selvsagt forbundet med rødt – men hvad ædelsten angår, så er romancer også forbundet med hjerteslebne ædelsten. Selvfølgelig forbindes kærlighed med smykker, og det gælder alt fra forlovelses-, vielses- og eternityringe til den store finale på bryllupsdagen: En tiara, hvis det skal være rigtig stort – eller et diadem, hvis en beskeden brud godt kan nøjes med ”lidt mindre”.

Til bruden, der absolut ikke kan nøjes, kan det engelske smykke- og urfirma Graff byde på denne tiara. Den største af de ”fancy” gule diamanter er en antiksleben sag på 18.08 carat, og i alt sidder der intet mindre end 177.64 carat diamanter på hovedsmykket. Formsproget er det klassiske for en tiara; højest i front – størrelsesgradueret ud i siderne. Basen udgøres af en størrelsesgradueret ”streng” af brillanter, og abstrakte diamant-ranker er arrangeret symmetrisk rundt om frontens midtpunkt. De gule diamanter suppleres af dråbeslebne farveløse diamanter, monteret med spidsen ned af – de løfter så at sige smykket visuelt op mod himlen.

En brud, der tripper ned af kirkegulvet med en sådan tiara på, er højst sandsynligt blevet friet til med en forlovelsesring af en vis størrelse – men hvis nu ikke, så har Graff også råd for det: En ring med en 42.72 carat hjertesleben diamant af bedste farve (D) og klarhed (”Flawless”). På hver side af den hjerteslebne diamant sidder der naturligvis en ekstra diamant – tilsammen 1.96 carat.

Skulle bruden eller brudens mor så alligevel føle, at der mangle lidt smykker, så kan Graff også klare den: En halskæde med i alt 354.19 carat rubin udskåret i kugleform og 353.25 carat diamanter.

De tre her fremviste smykker fik deres premiere på Baselworld-messen i 2017.