Det franske smykkebrand Cartier bryder grænserne med en ny kollektion af smykker, der vender op og ned på reglerne for traditionel smykkekunst

Gennem årene har det franske smykkebrand Cartier lavet flere af verdens smukkeste smykker til det internationale jetset. Fra starten har det været Cartiers mission at respektere guldsmedenes og juvelerernes håndværk, og derigennem hylde naturens materialer i form af ædelstene og diamanter ved at arbejde med de største og bedste materialer.

Nu lancerer Cartier en lille kollektion af smykker, der udfordrer den traditionelle tænkning indenfor guldsmede og juvelerfaget – og derfor kalder Cartier kollektionen for Clash Unlimited. Her arbejdes der med materialer og former, der i ordets bogstaveligste forstand stikker ud og tilfører smykkekollektionerne noget nyt. Der arbejdes med provokerende spidser i designet, diamanter vendes omvendt, der bruges kombinationer af hvidguld, onyx, diamanter og ametyster i en spændende cocktail.

Lily Collins er Cartiers seneste ambassadør og skuespilleren har 24 mill. følgere på Instagram.

Den nye smykkekollektion Clash Unlimited blev lanceret til et brag af en fest i Berlin, hvor Cartiers seneste ambassadør Lily Collins, der er kendt fra sine roller i The Blind Side, Lille spejl på væggen der samt Abduction og som iøvrigt har 24 mill. følgere på Instagram, deltog sammen med blandt andre Prins Nikolai.

Cartiers Clash Unlimited kollektion kan blandt andet opleves i butikken på Østergade i København.