Det japanske kulturperle- og smykkefirma Mikimoto har valgt at lancere et klassisk look af luksus med det stilfulde sæt ”Sunburst”, som betyder ’et pludseligt væld af sollys’. Symbolsk plejer perler at blive sammenlignet med Månen, men takket være kombinationen med de glitrende diamanter går man nu efter Solen.

Sættet har for nylig fået sin premiere på Baselworld-messen i Schweiz, og her sætter man som bekendt ikke sit lys under en skæppe, hvis man ønsker at tiltrække sig opmærksomhed. De fineste, hvide perfekt runde South Sea kulturperler er alle omgivet af glorier af diamantstråler, fattet i 18 karat hvidguld. Diamanterne er enten dråbe-, brillant- eller marquiseslebne, og kombinationen af diamanter og perler giver da også en fantastisk forførende glød til huden, som kun evighedens ædelsten og de organisk-frembragte perler kan – ultimativt underspillet, med betoning af god smag og stilfærdig elegance.

Halskæden består af 17 South Sea kulturperler (graderet A+), der alle ligger fra 12-13 mm i diameter, suppleret af 255 diamanter (i alt 53.98 carat), og den koster 5,04 millioner kroner. Øreringene består af to 12 mm A+-kulturperler omgivet af 24 diamanter (i alt 5.51 carat), og parret koster 547.000 kroner.