Sammensætningen af dråbeslebne smaragder skaber abstrakte blomster hos Chopard.

Selvom Chopard har tiltænkt kollektionen ”For You” af smykker til hverdagsbrug, har det schweiziske smykke- og urfirma nok skudt en del over den gennemsnitlige danske kvinde. Bevares; kollektionen er da skøn ud over alle grænser, men det kan for eksempel ikke anbefales at have de større ringe på, når man lige render på indkøb …! Dertil kommer, at der er tale om relativt kostbare smaragd- og diamantsmykker, som man heller ikke ønsker at miste ved vanvare.

Koncentrerer man sig derimod udelukkende om æstetikken, har Chopard ved fatningen af dråbeslebne ædelsten – her set med smaragder – kunnet skabe to meget fine, abstrakte blomster i ringen ”You and Me”. En enkelt marquise-sleben smaragd ”binder” blomsterne sammen, og på ringskinnen er der fattet farveløse brillanter.

Smaragdringen komplimenteres af et smykkeur af den helt kostbare slags; med runde og dråbeslebne diamanter og smaragder, med en skive paveret med brillanter, på en grøn alligatorrem med et spænde totalt besat med brillanter. Til dem, som måtte gå med et seriøst ønske om at erhverve sig uret, skal der naturligvis leveres nøjagtige detaljer: I alt 5.6 carat dråbeslebne smaragder, 1.2 carat smaragder, 3.5 carat dråbeslebne diamanter og 2.2 carat brillanter. Så må man bare håbe, at der er mange anledninger til at bruge uret …