Cremer, olier, balsam og vitaminer. Her er skønhedsredaktørens anbefalinger, når det gælder hår- og hudpleje til de kolde måneder.

Tørstslukker

Giv din hud den fugt, den tørster efter med Kiehl’s nye maske, hvis fyldige og cremede konsistens minder om en friskmoset avocado. Ansigtsmasken indeholder ud over nærende avocado også natlysolie, der hjælper med at holde huden fugtig og blød. 

Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask, 100 ml, 335 kr.

Grøn vitaminpille

I anledning af Vitavivas 20-årsjubilæum fås deres multivitamin – som er spækket med vitaminer, mineraler, aminosyrer, grønt, alger, Q-10, D-vitamin, folinsyre og bioflavonoider – i en begrænset periode i et nyt design, som afspejler vitaminpillens grønne indhold.

Vitamax, fra 475 kr.

Luksus til kroppen

Der findes ikke noget bedre end en luksuriøs og fugtgivende balm til kroppen. Jeg er afhængig af denne, som har en blød konsistens, og som med enkelte strøg smelter ubesværet ind i huden. Det høje indhold af A-vitamin fra mango har en opstrammende effekt, og samtidig holder balmen huden blød og smidig hele dagen. Kombination af olier fra mandel og damascenerrose giver en dejlig og diskret blomsterduft.

Amazing Space Rose Damask Balm, 250 ml, 350 kr.

Kærlighed til ansigtet

Jeg elsker en god ansigtsscrub, og denne med mangosmør giver både næring og fugt til din hudpleje-rutine. De små eksfolierende korn af sukkerkrystaller fjerner skånsomt små, døde hudceller, mens oliegelen bekæmper tørhed.

Clarins Comfort Scrub, 50 ml, 230 kr.

Terapi i badet

Denne sæbe fra Biotherm har en gelagtig konsistens, som forvandler sig til en cremet, fløjlsblød skum. Formlen er beriget med duftnoter af ingefær og pebermynte og forvandler på et øjeblik dit bad til en lækker og velduftende spaoplevelse.

Biotherm Invigorating Shower Gel, 400 ml, 149 kr.

Hair care

Har du tørt hår, som trænger til lidt ekstra kærlighed? Så er denne meget milde shampoo lige noget for dig. Den vasker og renser blidt dit hår, uden at det mister sin naturlige fugt. Afslut med den fugtgivende balsam – en perfekt plejeduo.

Bumble and Bumble Quenching Shampoo og Conditioner, fra 280 kr.

Lækre dråber

Overvejer du at udvide din plejerutine med en luksuriøs kropsolie, kan jeg varmt anbefale denne. En unik blanding af blommekerne-, avocado- og solsikkekerneolie, der alle har en høj koncentration af omegafedtsyrer og E-vitamin, hjælper med at beskytte huden i de kolde måneder. Olien kan særligt anbefales efter et varmt bad og på en let fugtig hud.

Dermalogica Phyto Replenish Body Oil, 125 ml, 405 kr.

Børst dig smuk

En daglig tørbørstning af kroppen sætter gang i blodcirkulationen og renser huden i dybden. Det reducerer cellulitis, stimulerer lymfesystemet og virker afgiftende. Børsten er desuden fremstillet af bæredygtigt bøgetræ med ekstrafine børstehår af bronzetråd og hestehår.

Karmameju Recharge Body Brush, 479 kr.

Ny klassiker

I 1990 revolutionerede Elizabeth Arden hudpleje-industrien med lanceringen af Ceramide Capsules, de første biologisk fremstillede og hudidentiske ceramider i enkeltdosiskapsler. Nu får det berømte serum selskab af mærkets nyeste innovation – et tørolieserum, der kombinerer to effektive ingredienser i én kapsel: C-vitamin, som lysner huden effektivt, og ceramider, som forlænger hudens ungdommelige glød.

Elizabeth Arden Vitamin C Ceramide Capsules Serum, 60 kapsler, 795 kr.

Favoritprodukt

Denne creme er ikke nogen nyhed, men stadig en af de mest fantastiske, jeg har prøvet – både når det gælder tekstur, duft og resultater. Den bløde creme giver en mere ensartet hud, og forskellene mellem lys og mørk udjævnes. Den er desuden opstrammende og pakket med fugt og giver en strålende, klar og ensartet teint.

La Prairie White Caviar Creme, 60 ml, 5.099 kr.

Se hvad vi ellers skriver om skønhed her.