Den amerikanske kosmetikgigant Estée Lauder har netop annonceret et samarbejde med det britiske stilikon, som har modehus i eget navn – Victoria Beckham. Kollektionen af eksklusiv makeup bliver en limited edition, og vil til september kunne købe hos udvalgte forhandlere verden over.

Det er sket meget siden Victoria Beckham turnerede verden tynd med pigebandet Spice Girls. Et karriereskifte og en ambition om at stifte tøjmærke i eget navn betød, at hun  i 2008 tog det første spæde skridt til det, der i dag er blevet til et anerkendt brand med 400 butikker i 50 lande verden over.

Det seneste nye fra Victoria Beckhams modeimperium er et samarbejde med kosmetikgiganten Estée Lauder om en limited edition makeupkollektion, som lanceres til september.

“Hele processen har været så inspirerende, lige fra at gennemgå de gamle Estée Lauder-arkiver, til at udvikle produkterne sammen med Estée Lauders dygtige team,” forklarer Victoria Beckham i en pressemeddelelse.

“Jeg kunne ikke have fundet et bedre partnerskab. Det føles som det helt perfekte match for mig og mit brand. Estée Lauder er et betydningsfuldt mærke, som jeg altid har beundret, og så jeg er jeg naturligvis spændt på at tilbyde både Estée Lauder og Victoria Beckhams publikum en helt unik makeupkollektion.”

Selv om det endnu ikke er afsløret hvilke produkter, kollektionen kommer til at indeholde, krydser vi fingre for produkter til at skabe fejlfri hud, smokey eyes og nude farver til læber, så vi let kan kopiere Victorias karakteristiske signatur-look.