Ny duft, grej til trimning af skæg og creme samt serum med power. Vores skønhedsredaktør har fundet de bedste maskuline nyheder til den kræsne mand.

Trin 1

Serum, som fugter, opstrammer og reducerer fine linjer med en ultralet konsistens, så cremen absorberes hurtigt. Serummet anvendes morgen og aften på ren og nybarberet hud inden brug af fugtighedscreme.
Kiehl’s Age Defender Power Serum, 75 ml, 395 kr.

Trin 2

Fugtighedscreme, som beskytter, fugter og samtidig forstærker effekten i Power-serummet, hvilket forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Anvendes morgen og aften efter brug af serum for bedste resultat.
Kiehl’s Age Defender Moisturizer, 50 ml, 360 kr.

Husk hænderne

Luksuriøs og effektiv håndsæbe til hårdtarbejdende hænder. Sæben har en base af vetiver og cashmeran, som giver en maskulin, varm og træagtig duft.
Byredo Vetyver-håndsæbe, 450 ml, 299 kr.

Lækkert hår

Forkæl dig selv med en shampoo, som løfter hårvask op på et helt nyt og luksuriøst niveau. Denne shampoo passer til alle hårtyper og efterlader håret blødt, mere fyldigt og med en frisk duft.
Oribe Signature-shampoo, 250 ml, 250 kr.

Trim skægget

Skarp og lige saks til klip og trimning af bryn, skæg og overskæg. Kam skæg eller bryn i hårets retning, og skær ét hår ad gangen i symmetrisk retning for det perfekte resultat.
Tweezerman Moustache-saks og -kam, 199 kr.

Dejlig duft

Ny, uimodståelig duft til ham, der invaderer sanserne og efterlader et varigt minde. Duften er baseret på udsøgte noter af ingefær, eksotisk maninka og læder, der udfolder sig og forfører sanserne.
Boss The Scent, 100 ml, 735 kr.