Tidens store trend er at tage sig tid til selvforkælelse og ro. Det har givet kurhoteller, luksusspaer og klassiske badehoteller mere aktualitet end nogensinde, og Kurhotel Skodsborg er nu officielt med i den absolutte verdenselite.

Kurhotel Skodsborg blev lørdag aften tildelt prisen Best Luxury Wellness Spa Europe 2016 af den anerkendte organisation, The World Luxury Hotel Awards. Organisationen har siden 2007 uddelt priser til verdens førende luksushoteller og -spaer, og alle priser uddeles på baggrund af hotel- og spagæsternes vurdering.

“Vi er utroligt glade og meget stolte over, at blive hædret med den prestigefyldte pris. Det er særligt værdifuldt for os, at vores arbejde med at udvikle Kurhotel Skodsborg, og de serviceydelser, vi tilbyder, bliver bemærket og anerkendt også uden for landets grænser,” fortæller Mai Kappenberger, administrerende direktør på Kurhotel Skodsborg i en pressemeddelelse. “Men vi kan ikke hvile på laurbærrene, vores gæster forventer, at vi er på et niveau, der kan måle sig med de bedste internationale kursteder, hvilket betyder, at vi fortsat skal udvikle og forbedre os.”

Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland ligger 20 minutter fra Københavns centrum og tilbyder mange forskellige ophold og spa-behandlinger. Luxury Aficionados kan i den grad anbefale Luxury Spa Dag, hvor du kan nyde en hel dag med spa og træning i ren luksus.

For booking og inspiration se Skodsborg.dk