En fin kam, nye dufte og kræs til håret. Her er lutter skønne nyheder til manden, som går op i et velplejet ydre.

Den nye Prada Luna Rossa Carbon-duft er inspireret af sejlsporten. Duften er som en bølge af friskhed, fuld af styrke og energi. Moderne og maskulin med noter af citrus, lavendel og kul. Prada Luna Rossa Carbon, 100 ml, 665 kr.

En effektiv anti-ageing-creme, som sætter ind over for alle ældningstegn. Genskaber vitaliteten i træt, slap og ru hud og forbedrer dens overflade. Indeholder anti-stress-duft, der ikke kun afstresser huden, men også sindet. Shiseido Skin Empowering Cream, 50 ml, 920 kr.

Fugtgivende shampoo med naturlige ingredienser og mild duft, som skånsomt fugter og renser håret. Håret føles sundt, og shampooen modvirker desuden statisk elektricitet. Björn Axén Shampoo, 250 ml, 240 kr.

Velduftende styling-creme med naturlige ingredienser, som gør underværker for alle hårtyper. Den fugtende creme skaber volumen, hvor der er nødvendigt, og forbedrer teksturen i håret. Björn Axén Styling Cream, 100 ml, 220 kr.

Colonia er det nyeste medlem af Armani Code-familien og er en charmerende og elegant fortolkning af den originale Armani Code. Afslappet duft med noter fra citrus, lavendel og tonkabønner. Armani Code Colonia, 75 ml, 600 kr.

Smuk kam håndlavet i Schweiz i fineste celluloidkvalitet, som også bruges til produktion af billardkugler. Det brede håndtag giver et godt greb. Mason Pearson-kam, 299 kr.