Verdens mest sexede mand ny ambassadør for skønhedsikon: Unik serie af hud- og kropsplejeprodukter fra David Beckham og Biotherm.

“Jeg er begejstret for mit samarbejde med Biotherm Homme,” siger David Beckham i en pressemeddelelse, og fortsætter “Jeg har i længere tid tænkt på at udvikle en hudplejeserie, men det var først da jeg begyndte at tale med Biotherm, at det hele pludselig gik op i en højere enhed. De er lige så ambitiøse, som jeg er, og vi glæder os til at vise frugten af vores samarbejde.”

Som en del af samarbejdet vil det engelske fodboldikon blive Biotherm Hommes første globale ambassadør, og den første kampagne bliver for den populære fugtgele Aquapower, som lanceres online i juni.

Ved at indgå et langsigtet partnerskab, planlægger Biotherm Homme og David Beckham at inspirere mænd i forhold til valg af hudpleje. David Beckham blev for nylig valgt som “Den mest sexede mand” af People Magazine, og er verdenskendt for sin imponerende indsats indenfor sport, for at være hengiven over for sin familie og for sit filantropiske arbejde for UNICEF.