Chanel Makeup Creation Studio lancerer en kollektion, som har fokus på alle dimensioner af øjnene. Kollektionen præsenteres til maj og består af mascara, øjenbryn kit og øjenskygge – både i form af pudder og creme.

Kampagnen har den smukke amerikanske skuespiller Kirsten Steward i front, og billederne er lavet af stjernefotografen Mario Testino. Det er ikke første gang, Kirsten har teamet op med Chanel, hun var kampagnenmodel for Chanels Paris-Dallas 2013/2014 Metiers d’art collection, og kommer desuden til at være ansigt for Paris in Rome-kampagnen 2015/2016, som også lanceres til maj.

Klik igennem galleriet for at se nærmer på den nye kollektion, og for at se hvilke produkter der er brugt til at skabe Kirsten Stewards smukke looks.

Kollektionen kan købes i Danmark fra den 15. maj 2016.

Mascara: Dimensions de Chanel fås i tre farver Noir, Brun, Cobalt, 260 kr.
Øjenbryn kit: La Palette de sourcils de CHANEL fås i to farver neutral og brun, 360 kr.
Øjenskygge: Les 4 Ombres Tissé Essentiel, Tissé Dimension, Tissé Particulier fås i tre forskellige farvekombinationer, 420 kr.
Cremet øjenskygge: Stylo Eyeshadow fås i seks forskellige farver Bronze Platine, Brun Châtain, Vert Grisé, Rose Pétale, Bleu Nuit, Beige Doré, 250 kr.