For at sætte fokus på, og samle penge ind til forskning i brystkræft, er Arne Jacobsens berømte værelse nr. 606 på Radisson Blu Royal Hotel i København lyserødt hele oktober.

«Vi er meget stolte over værelse 606 – det er selve skattekammeret i vores historiske designarv. Tidligere i år besluttede vi at stoppe udlejningen af værelset for at bevare det berømte designikon. For at støtte det gode formål, vælger vi nu at give gæsterne mulighed for at opleve denne designperle og samtidig støtte og fremme forskning inden for brystkræft,» fortæller Helene Hallre, Hotel Manager ved Radisson Blu Royal Hotel i København i en pressemeddelelse.

Royal Hotel, i dag Radisson Blu Royal hotel, åbnede dørene i 1960 og er anerkendt som verdens første designhotel. Den berømte danske designer Arne Jacobsen designede hele hotellet lige fra facaden, til møbler og restaurantens bestik. Værelse 606 på hotellets sjette etage er et af de mest berømte og fotograferede hotelværelser i verden og er bevaret præcist som det fremstod, da Jacobsen designede hotellet.

Sammen med Fritz Hansen og Illums Bolighus har Radisson Blu Royal Hotel dekoreret det berømte værelse til det gode formål, og på værelse 606 er blandt andet de ikoniske Dråbe-stole blevet skiftet til lyserødt design, en lyserød Svane-stol er sat ind og sengetæppet skinner i lyserøde toner. Kampagnen løber hele oktober, hvor en del af omsætningen fra værelse 606 doneres til det gode formål. Når kampagnen er slut kommer værelse 606 til at ligne sig selv igen.

Gæsterne kan booke det lyserøde værelser frem til den 31. oktober 2016. Se mere her.