Comosøen i det nordlige Italien har en helt speciel atmosfære, som tiltrækker godtfolk fra hele verden. Og lige ved bredden af søen, i den lille, hyggelige by Bellagio, ligger der et hotel, som har fået stor international anerkendelse. Grand Hotel Villa Serbelloni hedder det.

Hvad der helt præcist får kendisser fra hele verden til at flokkes om Comosøen, vides ikke, men faktum er, at man sagtens kan rende ind i verdensstjerner som George Clooney og Elton John i området.

Den lille, hyggelige by Bellagio, som også kaldes Comosøens Perle, er en lille middelalderby, der ligger ca. 30 km fra selve byen Como. Flyver man til Malpensa nord for Milano, tager det en god times tid at komme dertil. I byen ligger Grand Hotel Villa Serbelloni, som bl.a. er udråbt til at være et af verdens 50 bedste hoteller af det anerkendte rejsemagasin Travel+Leisure.

Hotellet blev oprindeligt bygget som privatbolig i 1853, men har siden 1873 fungeret som hotel. Familien Bucher, der har drevet det i generationer, fastholder stedets traditioner og ikke mindst hotellets fremtoning, så man får en fornemmelse af dets historie.

Rokokostilen er udpræget, og den er elegant uden at være for meget.

Molekylær gastronomi

Spiser man på michelinrestauranten Mistral, forventes det, at man møder op omklædt, og stemningen er, som man kan forvente det på en international toprestaurant med masser af velhavende gæster og levende musik.

Mistral er i øvrigt den eneste restaurant i Italien, som har en hel menu baseret på molekylær gastronomi. Hotellets anden restaurant, La Goletta, som ligger ud mod poolen, er mere afslappet og serverer klassisk italiensk mad. Specielt pizzaerne kan anbefales.

I kælderen ligger et stort spaområde med indendørs pool, hvor der er mulighed for alle mulige behandlinger, og er man til fysisk udfoldelse, er der et 850 kvadratmeter stort fitnesscenter med bl.a. squashbane.

Grand Hotel Villa Serbelloni er et klassisk femstjernet hotel med masser at byde på for voksne, og har man brug for afslapning eller en romantisk forlænget weekend, er det stedet at tage hen. Hotellet er i øvrigt også meget populært som ramme om bryllupper.

Grand Hotel Villa Serbelloni
Via Roma
1 22021 Bellagio CO
Italien
Tlf.: +39 031 950 216
www.villaserbelloni.com