Langt de fleste værelser tilbyder “peek-a-boo” bad, hvilket betyder, at ens partner får lov at udleve sin trang til at vise sig frem, som Gud skabte ham/hende. Ikke kun overfor dig, men overfor alle, der kigger op ad The Standards facade.

New York har ryddet op i nogle af byens tidligere hårde kvarterer. Dette gælder blandt andet Meatpacking District. Her har The Standards ejer, Andre Balázs, skabt det seneste skud på stammen af The Standards hotelkæde. Balázs har stor succes med sine Standatd-hoteller på Sunset Boulevard i Hollywood og downtown Los Angeles samt The Standard Spa i Miami Beach, der tilbyder holistiske spaforhold og hydroterapi ved Biscayne Bay.

Ekshibitionistiske forhold

The Standard i New York tilbyder 337 værelser med udsigt direkte til Hudsonfloden og synes nærmest at svæve på første strækning The High Line. Langt de fleste værelser tilbyder “peek-a-boo” bad, hvilket betyder, at ens partner får lov at udleve sin trang til at vise sig frem, som Gud skabte ham/hende. Ikke kun overfor dig, men overfor alle, der kigger op ad The Standards facade, der er domineret af gulv til loft-vinduer.

Boom Boom Room

Man keder sig aldrig på The Standard. Selve området er særdeles velbesøgt om aftenen, men det er hotellets øverste etager, der trækker mest opmærksomhed. Ikke mindst den efterhånden legendariske bar, Boom Boom Room, der tilbyder live jazz, celebre gæster, tjenere med både attitude og solbriller samt en spektakulær udsigt fra hotellets 18. etage.

Desuden tilbyder The Standard en livlig bar på tagterassen, hvor der tilbydes både kunstigt græs, pandekager (med Nutella) og et par jacuzzier, som gæsterne kan hoppe i, hvis de føler trang til at vise den veltrænede krop frem, der måske lige re blevet pumpet i hotellets veludstyrede fitnessrum på 15. etagfe, der ligeledes tilbyder en eventyrlig udsigt over Hudsonfloden og New Yorks skyline.

Standars Hotel
848 Washington St
New York, NY 10014
www.standradhotels.com