Designertøj i klædeskabet, smykker på ginen eller en bartender på værelset er blot nogle af de dekadente tilbud, man som gæst på boutiquehotellet Hotel Pigalle i Göteborg har mulighed for at benytte sig af, hvis man indlogerer sig på hotelles nye suite, Suite Belle.

Verdens mest dekadente suite ligger midt i Göteborg, men er langt fra hverdagen. Hotel Pigalles nye, eksklusive Suite Belle byder nemlig på alt, hvad hjertet måtte begære. Udover den unikke indretning med overdådigt tapet, marmor og draperinger i boudoir-stil, har Suite Belle en helt speciel minibar. Minibaren indeholder ikke kun de forventelige chips, chokolader og sodavand, men frister med selvforkælelse i særklasse. Minibaren omfatter nemlig også et klædeskab med designertøj fra svenske mærker som Jumperfabriken og NA-KD i kombination med klassiske mærker som Dior, Celine og Tom Ford, så både svenske og udenlandske gæster kan forny garderoben direkte fra hotelværelset. Som noget ganske særligt kan de kvindelige gæster også låne et par Christian Louboutin-stiletter under opholdet.

Tanken bag Suite Belle er egentlig ganske simpel, fortæller general manager Bobby Wallén i en pressemeddelelse ”Alle hoteller, store som små, har som regel en minibar på værelserne. Det har vi også. Suite Belles er bare større, og den er ikke begrænset til det, man normalt forventer at finde i en minibar, som chips, sodavand og chokolade. Vi er gået skridtet videre og tilbyder blandt andet også tøj, sko og accessories til vores gæster. ”

En uforglemmelig hoteloplevelse

Udover designertøj til både mænd og kvinder, har gæsterne i Suite Belle adgang til en Beauty Bar med smykker og manchetknapper, skøn makeup, velduftende parfumer og lækre stylingprodukter. Gæsterne kan også bestille en anderledes roomservice i form af makeup- og hårstyling samt massage og personlig træning. I samarbejde med stormagasinet NK tilbyder Hotel Pigalle en personlig stylist, når man skal klædes på til en aften i Nordens minimetropol, Göteborg, som er Sveriges næststørste by. Gæsterne køber det brugte tøj med hjem, når de checker ud. Vil du nyde en drink før middagen, kan du gå på opdagelse i suitens bar, som indeholder champagne til overflod. Er du mere til cocktails end bobler, står bartenderen klar på værelset. Middagen består af en fireretters menu med fokus på lokalt dyrkede råvarer – alt fra fasan til multebær – som tilberedes i hotellets restaurant, Atelier, og kan serveres i suiten af din personlige tjener.

Prisen for en uforglemmelig hoteloplevelse i Suite Belle afhænger af sæsonen. En overnatning i Suite Belle koster fra 3500 SEK. Men så kan du også føle dig 100 % henført til 1900-tallets Paris, med alt hvad det indebærer af Dior, dekadence og draperinger. Oplys din tøj- og skostørrelse ved booking af suiten, så vil hotellets personale sørge for, at klædeskabet er fyldt op ved ankomst.

Servicegaranti

Siden åbningen i 2014 har Hotel Pigalle fået international opmærksomhed for dets unikke design med forførende stemning á la 1900-tallets Paris med smukt udsmykkede værelser med sprudlende tapet, tunge draperinger og en gennemført noir-stil, der glider over i et lidenskabeligt drømmeunivers. Men det er ikke kun design og æstetikken, der er i højsæde på Hotel Pigalle. Servicen er også helt i top, og hotellet er kåret til et af de bedste hoteller i Sverige på TripAdvisor. Nu indfører boutiquehotellet endnu et tiltag for at sikre den allerbedste service for gæsterne. Pigalle introducerer, som de første i Europa, en servicegaranti, som indebærer, at gæsterne får pengene retur, hvis de ikke er tilfreds med opholdet i suiten.

”Pigalles serviceambitioner er skyhøje. Vi måler os med de bedste, internationale boutiquehoteller. Vores mål er altid, at opholdet og oplevelsen på hotellet skal være så god, at gæsten vil komme tilbage. Vores nye servicegaranti er et udtryk for, at vi virkelig mener det, ” fortæller Bobby Wallén.