Her er 22 sikre gaver til hende, som du sagtens kan gå ud og købe, pakke fint ind og lægge under juletræet uden bekymring.

Stilfuldt armbåndsur i 18 karat pinkguld med diamanter. Kan ikke alene vise tiden, men vil også pynte som et elegant armbånd om håndleddet.
Ur Panthère de Cartier til 344.000 kr.

Inspireret af sine klassiske røde smykkeæsker har Cartier lanceret en smuk taske i eksklusivt kalveskind, som kan rumme lige præcis dét, du skal bruge til en festlig aften.
Taske Guirlande de Cartier 15.200 kr.

Christine Hvelplund har netop lanceret tre udsøgte armbånd besat med helt op til 271 funklende hvide diamanter.
Armring Christine Hvelplund Parallel fra 42.300 kr.

Luksuriøs gaveæske med den nye og feminine powerparfume Libre. Indeholder en 50-ml-duft samt en miniatureudgave, der passer perfekt i festtasken.
Parfume Yves Saint Laurent Libre til 695 kr.

Eksklusivt duftlys lavet af planteolie med økologiske duftnoter som mynte og eukalyptus. For hver 100 lys findes en dyrebar diamant på bunden.
Duftlys Amazing Space Precious Diamond til 475 kr.

I en gavekalender formet som en julestjerne har MAC samlet et udpluk af sine uundværlige klassikere som Velvet Teddy Lipstick, Strobe Cream og Extreme Dimension 3D Lash Mascara.
Julekalender MAC til 1.250 kr.

Få en skræddersyet stylingoplevelse med en prisvindende styler og en kraftfuld lufthårtørrer – her samlet i en smuk æske i bordeauxfarvet læder.
Stylingsæt GHD Deluxe til 2.899 kr.

I en stilfuld kombination af turmalin, brillanter og 14 karat guld har Birgitte Munch skabt en enestående ring, som vil få alle pigehjerter til at smelte.
Jumboring Birgitte Munch fra 16.500 kr. 

Forførende og feminint bodysuit med fine detaljer – i sort gennemsigtig og blød blonde.
Bodysuit Thriumph Beauty til 449 kr.

En klassisk sort og quiltet taske fra Chanel er altid en god investering – ganske enkelt fordi den aldrig går af mode. Denne er inspireret af en vintagebowlingtaske. 
Taske Chanel Bowling Bag til 39.225 kr.

Ole Henriksen har samlet fire favoritter i en farverig gaveæske, så du kan give den eftertragtede og uimodståelige ’Ole Glow’ i julegave.   
Ole Henriksen Oh My Glow til 600 kr.

Hver diamant er perfekt placeret på disse unikke øreringe for at kaste en refleksion af lys over ansigtet – og signalere klassisk glamour. 
Øreringe Dulong Fine Jewelry Esme til 36.000 kr.

Imponér med et elegant champagnesæt – komplet med krystalglas og champagnekøler, fint pakket ind og dekoreret med klassisk Louis Vuitton-monogram.
Champagne Case Louis Vuitton til 139.000 kr.

I en ny coffee table-bog fortæller hudplejevirksomheden om sine første tre årtier med spændende historier fra arkitekter og kunstnere, der har arbejdet med Aesop – illustreret med inspirerende fotografier af virksomhedens mest elskede butikker rundtom i verden.
Bog Aesop: The Book til 599 kr.

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med et årsabonnement til Nimb Club. Få bl.a. fri adgang til eksklusive tilbud, 300 kvadratmeterwellness og rooftoppool med udsigt over hele København. 

Årsabonnement Nimb Club til 25.000 kr.

Louis Vuitton leverer underspillet luksus i form af en håndtaske smukt udført i krokodillelæder – en tidløs gave, som kan gå i arv fra generation til generation.
Taske Louis Vuitton Milla MM til 291.000 kr.

Hele 86 cm lang, luksuriøs halskæde i 18 karat pinkguld, fint pyntet med seks runde akvamariner og 28 diamanter.
Halskæde Bucherer Peekaboo til 51.900 kr. hos Illum

Glamourøs solbrille pyntet med Swarovski-krystaller og glas med sølvfarvet spejleffekt – som desuden er 100 procent uva- og uvb-beskyttet.
Solbriller Jimmy Choo til 5.420 kr. hos Allé Optik

Det nye Black Bay-ur er en mindre og mere raffineret model til kvinder. Dette schweiziske urværk kombinerer sofistikerede tekniske detaljer med udsigt og feminin elegance.

Dameur Tudor Black Bay 32 S&G til 28.790 kr.

Moderne og minimalistisk taske designet af Bottega Venetas nye chefdesigner, Daniel Lee. Tasken er håndflettet i ekstra blødt nappalæder.
Taske Bottega Veneta Maxi Cabat til 60.800 kr.

En sofistikeret boucléjakke er altid på mode, og denne fra Sand Copenhagen vil redde dig fra mange tøjkriser.
Jakke Sand Copenhagen til 2.895 kr.

Er du en stilsikker globetrotter? Så skal denne Gucci-monogramkuffert med luksuriøse detaljer gøre dig selskab på din næste rejse.
Kuffert Gucci GlobeTrotter til 26.075 kr.