Prada slog den den 10. november dørene op for en intet mindre end en 3-etagers butik på hjørnet af Illum i København – åbningen blev fejret med cocktails og champagne i butikken.

Efter flere år med lukkede døre genåbnede det københavnske stormagasin den 10. november endelig sit hjørne ud mod Amager Torv, og de tre imponerende etager er som lovet fyldt med varer fra det italienske modehus Prada. Det er første gang, mærket åbner egen butik i Danmark.

Den opsigtsvækkende facade, som fremover skal skabe rammen for Prada både til mænd og kvinder, er skabt i samarbejde med arkitekthuset Vilhelm Lauritzen. Inden døre er der hele 900 kvadratmeter luksusbutik.

Til åbningsfesten stod modellerne Lindsey Wixson og Klara Kristin bag DJ-pulten og sørgede for masser af feststemning for de fashionable gæster, heriblandt Pernille Teisbæk, Chris Pedersen og model Veneda Budny – alle selvfølgelig klædt i Prada.

Hvis du endnu ikke har besøgt butikken på Østergade, kan vi varmt anbefale at du slår et smut forbi når der skal købes julegaver.