MYKITA er et moderne eyewearmærke, som kombinerer mode og godt håndværk med nye teknologier. Bag den nye butik, som netop er åbnet i København, står Morten Axel ejer af Poul Stig Briller.

Poul Stig Briller har i flere år forhandlet Mykita, og er desuden en af de få, som i samarbejde med Mykita har lanceret eksklusive kollektioner. I den forbindelse startede en idé omkring muligheden for at åbne en flagship store i København, men der skulle gå halvandet år fra tanke til færdigt butik.

Det Berlin-baserede Mykita er kendt for godt håndværk og deres metalbriller, som ikke kan knække på grund af hængslets helt særlige design. Udover at lave innovative briller i høj kvalitet, formår det trendy mærke at skabe et unikt univers fra det øjeblik man træder ind i den moderne butik, som er åbnet på Grønnegade i hjertet af København – og som byder på et stort udvalg af briller og solbriller fra Mykita.

Butikken i København er den 12. flagship store i rækken af butikker, som blandet andet ligger i Berlin, Paris, New York, Monterrey, Cartagena, Zurich, Wien, Tokyo og Washington.