22 sikre julegaver til ham der siger han ikke ønsker sig noget

Gaveæske bestående af 75 ml Aquapower, 50 ml Sensitive Force Shaving Foam samt Aquapower Gel Douche – kort sagt alt, du behøver for at få en velplejet hud.
Biotherm Aquapower-gaveæske, 299 kr.

Luksuriøs gaveæske fra Yves Saint Laurent med 60 ml eau de toilette og 80 ml velduftende showergel samt aftershave-balm.
Yves Saint Laurent Y-gaveæske, 510 kr.

Duft til manden, der lever i nuet! Gavesættet indeholder 50 ml eau de toilette, en 15-ml miniatureudgave til rejsebrug samt 75 ml showergel.
Giorgio Armani Stronger with You-gaveæske, 535 kr.

Elegante manchetknapper er prikken over i’et til et festligt outfit. Disse fra Birgitte Munch er udformet i sølv og 14 karat guld. 
Birgitte Munch, 7.500 kr.

Imponér på basketballbanen med en cool basketball i sort og med Chanel-logo i sølv.
Chanel, 15.570 kr.

En bog for den sande cigar-aficionado. Følg de erfarne torcedores, når de besøger legendariske tobaksplantager som Nicaraguas Padrón og Honduras Rocky Patel.
The Impossible Collection of Cigars hos MrPorter.com, 6.865 kr.

Lenny Kravitz starter sin nye rolle som kreativ direktør hos Dom Pérignon med lanceringen af en limited edition-flaske af to ikoniske årgange: Dom Pérignon Vintage 2008 Blanc og Dom Pérignon Vintage 2006 Rosé. Kan købes hos udvalgte forhandlere fra 1. december.
Dom Pérignon-champagne, fra 1.399 kr. 

Hold varmen i en stilfuld uldfrakke i retrofarver og med klassiske tern.
Sand Copenhagen, 4.299 kr.

Hold styr på slipsenåle, manchetknapper og ure i et smart skrin betrukket med sort kalveskind af den fineste slags.
Smythson Grosvenor Gentleman’s Accessory Box hos MrPorter.com, 8.285 kr.

Bærbar trådløs højttaler med 360-graders lyd – designet i materialer og farver, der skal hylde The Big Apples berømte skyline.
Beosound 1 New York Edition, 13.000 kr.

Tiffanys dygtige håndværkere har endnu en gang tryllet og omdannet dette poolsæt til et lille kunstværk med den ikoniske farve Tiffany Blue. 
Tiffany & Co.-poolsæt, 10.060 kr.

Nitter, stålramme og mørkegrå glas gør de nye solbriller fra Cartier ultramaskuline og rå.
Santos de Cartier-solbriller, 8.355 kr.

Tag næste kortaften med vennerne til et nyt niveau med dette tjekkede kortspilssæt. Den røde inderside af kassen er inspireret af kasinokufferterne i Las Vegas.
Louis Vuitton-kortspilsboks, 16.700 kr.

Cool taske med plads til computer, oplader, og hvad du ellers skal have med på farten. 
Bottega Veneta-taske, 28.400 kr.

Den nyeste smartphone fra Huawei. Kendetegnet er – ud over det elegante design – hele fem AI-kameraer, kraftig ydeevne og ekstra hurtig opladning.

Huawei Nova 5T, 3.699 kr.

Et musthave for den stilfulde gentleman, som ønsker ekstra elegance: 39 mm stort herreur i 18 karat pinkguld med hvid porcelænsskive, safirglas og sort rem i krokodilleskind.  
Baume & Mercier Clifton Baumatic, 71.690 kr.

Fornem lommelærke skabt i sterlingsølv og messing, som med stil kan indeholde din favoritspiritus til festlige lejligheder.
Tiffany & Co.-lommelærke, 7.165 kr.

Hvis du vil have et helt unikt ur, er det muligt at besøge fabrikken La Fabrique du Temps i Genève og tale direkte med master watchmaker Michel Navas og hans sublime designhold – men så er vi også i millionklassen. Kan du nøjes med et ur fra kollektionen, slipper du noget billigere.
Louis Vuitton Escale Worldtime Blue, 370.000 kr.

Dette maskuline ur er en hyldest til det britiske fly De Havilland Mosquito, hvis lette trækonstruktion gjorde det til et af de hurtigste fly på himlen under anden verdenskrig.
Breitling The Aviator 8 B01 Chronograph 43 Mosquito, 54.000 kr.

Få en tæt, lækker og luksuriøs barbering med dette eksklusive barbersæt fra hudplejeoraklet Aesop – komplet med skraber, børste og plejeprodukter.
Aesop-barbersæt, priser fra 260 kr.

Udstødningen fra en Porsche 911 GT3 kombineret med den seneste hi-fi-teknologi. Så enkelt kan dette limiterede musthave til herreværelset beskrives.
Porsche 911 Soundbar Black Edition, 26.149 kr.

Bilmærket med de fire ringe står bag dette ultimative bordfodboldbord, som ikke blot er umanerlig lækkert designet, men også skabt af udsøgte materialer som aluminium, ædeltræ og kunststof akkurat som de firehjulede luksusmodeller fra fabrikken i Ingolstadt.
Audi-bordfodboldbord, 106.090 kr. 

Læs 22 sikre julegaver til hende her.