Toldboden i København et populært sted, hvor bordene foran restauranten som regel er fyldt helt op. Nu er der godt nyt, for sæsonen er udvidet til hele året med ændret koncept.

Gæsterne nu kan vælge mellem a la carte-menu, en saftig 275-gramsburger, grill og grønt fra den latinamerikanske churrascogrill samt retter inspireret af årstiden. Til brunchpublikummet tilbyder Toldboden desuden nu også brunch i weekenden.

Sæsonens råvarer er bl.a. frilandsgrønt fra Toldbodens egen gård, Julian Gård, der ligger i Smidstrup i Nordsjælland. På Julian Gård er man ved at omlægge til økologi, og fra sensommeren 2017 vil alle gårdens råvarer være økologiske.

Bag de mange tiltag på menukortet står Toldbodens nye gastronomiske chef, Niels Meldgaard. Han står faktisk for hele den gastronomiske profil i Julian Group, der også omfatter Restaurant Julian på Nationalmuseet, Copenhagen Street Food og La Halle på Papirøen. Niels Melgaard har tidligere bl.a. været køkkenchef på Café Victor og restauratør på Nokken på Rungsted Havn.

Københavns Toldbod
Nordre Toldbod 18-24, 1259 København K
Åben fredag til søndag, www.toldboden.com