Gaggenau præsenterer espressomaskine med nyt belysningssystem, som forener gennemført design og nyskabende teknologi med et stort antal funktioner. Direkte tilslutning til vandforsyning og afløb gør det endnu nemmere at tilberede den perfekte kaffe.

“Kaffenydelse er fast forankret i vores kulinariske kultur. Uanset om det drejer sig om en kop til at komme i gang på om morgenen eller som afslutning på en bedre middag, har vi hver især vores egen særlige kaffe til forskellige stemninger, tidspunkter på døgnet eller anledninger. Vores ny espressomaskiner leverer individuelle, professionelle resultater derhjemme,” fortæller Sven Schnee, der er international leder af mærket Gaggenau i en pressemeddelelse.

Individualitet i højsædet

Sortimentet af kaffemaskinerne og disses funktioner afspejler den omhu, som ægte kaffe-aficionados lægger for dagen ved valget af bønner. Bønnebeholderen er lige til at udskifte svarende til den præcise sort og ristning, der skal bruges til den næste fuldendte kop espresso. Personaliseringsfunktionen gør det muligt for brugerne at lagre individuelle indstillinger som styrke, bryggetemperatur, forhold mellem kaffe og mælk samt kopstørrelse.

Nyskabende teknologi for større nydelse

De mange automatiske funktioner er perfekt afpassede indbyrdes og kan tilpasses individuelt. Det vedligeholdelsesfri keramiske maleværk maler støjsvagt og hurtigt de friske bønner. Automatiske niveaumålere fortæller, når der skal fyldes mælk, kaffepulver eller vand på.

Efterfyldning foregår nemt og diskret takket være den automatiske klapåbning på serie 400 og det bløde lukkesystem på serie 200. Kaffemaskiner med direkte tilslutning til vand og afløb brygger altid kaffen med frisk vand. Samtlige modeller har et tømningsprogram til brug før længere tids stilstand. De mange automatiske funktioner som skylning, afkalkning og damprengøring gør, at der bliver mere tid til at nyde den friskbryggede kaffe.

Nyhederne kommer i handlen til marts 2017.