På MASH Skovriderkroen i Charlottenlund sker der noget helt særligt hver lørdag og søndag formiddag. Danskerne strømmer til, når restauranten omdannes til et sandt brunch-paradis. Netop den brunch kan københavnerne nu se frem til, når MASH Bredgade den 4. marts lancerer det, de selv kalder verdensklasse-brunch!

Brunch er et af danskernes mest veletablerede og hyggelige weekendritualer. Den fås i alle afskygninger – både med og uden bobler, som buffet og portionsanrettet – men få steder er den lige så gennemført og velbesøgt som hos MASH Skovriderkroen, som har haft stor succes med deres brunch siden lanceringen i 2012. Hver weekend-formiddag lægger 500 danskere vejen forbi Skovriderkroen, og den 4. marts kommer brunchen til København hos den første og originale MASH på Bredgade.

“På Skovriderkroen kan vi tydeligt mærke, at brunch-gæsterne i stor stil kommer fra de omkringliggende, nordsjællandske byer, og derfor glæder vi os til nu at kunne tilbyde den samme luksuriøse oplevelse i indre by,” fortæller Mikkel Glahn, partner og marketing manager i Copenhagen Concepts, der er selskabet bag MASH i en pressemeddelelse.

Brunchen på restauranten i Bredgade kommer i vid udstrækning til at minde om den, som serveres med stor succes på MASH Skovriderkroen, som indtil nu har været den eneste af MASH’ snart 10 restauranter, som tilbyder brunch.

Kvalitet bestemmer udvalget

Gæster kan forvente det absolut bedste fra det europæiske og amerikanske køkken med råvarer af allerhøjeste kvalitet, og brunchen inkluderer naturligvis også steak og bearnaise. Hvis man skal prøve brunch i Bredgade, skal man forberede sig på kvalitet frem for kvantitet – ganske som hvis man kommer om aftenen.

“Vi tør godt love, at det bliver noget helt specielt,” lyder det fra Mikkel Glahn. “MASH er jo først og fremmest en restaurant, og derfor bliver vores brunch ikke den samme, som du kan spise på enhver travl café. Med vores eksisterende erfaring og setup gør vi brunch på MASH til en helt særlig oplevelse på både kvalitet og service,” slutter Mikkel Glahn.

Book bord til nok Københavns bedste brunch her www.mashsteak.dk