Dom Pérignon lancerer spændende limited edition-samarbejde med den anerkendte tyske kunstner Michael Riedel, som har udsmykket flasker og æsker.

For Dom Pérignon er fremstillingen af champagne en unik proces, der drejer sig om selve skabelsen af produktet, om tålmodighedens kunst og om de forunderlige forandringer, der sker, når champagne modnes.

Derfor er samarbejdet med Michael Riedel, som har udsmykket Vintage 2006 og Rosé 2004, et perfekt match. Kunstneren, som er kendt for at gå til sin kunst med netop ønsket om at forandre og transformere det eksisterende, indfanger sit dynamiske univers med den unikke kraft bag Dom Pérignons årgangschampagner.

Dom Pérignons dedikation til årgange er unik, og hvert trin i processen, hvor champagnen fremstilles og modnes, er med til at forme Dom Pérignons originalitet. De forskellige processer kaldes plénitudes, og betegner de øjeblikke, hvor vinen nydes og udvikler ny smag. Hver årgang har tre plénitudes, og den første afsløres efter mindst otte års modning i kældrene, afhængig af årgangen.

I år har både Dom Pérignons Vintage 2006 og Rosé 2006 nået deres første plénitudes, og det hyldes med Michael Riedels eksklusive udsmykning af flasker og æsker.

Dom Pérignon Vintage 2006 1.399 kr.
Dom Pérignon Rosé Vintage 2.499 kr.