Foråret er på vej, og inden længe følger lange lyse sommeraftener i gode venners lag. Champagne er traditionen tro en fast følgesvend til festlige lejligheder, og i sommermånederne kan det friste at komme en isterning eller to i glasset.

Drikker man sin champagne ’piscine’, altså med isterninger, kan det bryde smagsbalancen i champagnen. Derfor har Moët & Chandon som de første i verden skabt en blanc-champagne og en rosé-champagne, der skal nydes over is. Skræddersyet til solskinsdage og lange sommeraftener på terassen.

Moët Ice Impérial og Moët Ice Impérial Rosé bryder således med de sædvanlige champagne-regler, og det er kun takket være Moët & Chandons mere end 270 års ekspertise inden for champagneproduktion, at de to champagner er blevet en realitet.

Moët Ice Impérial byder på en sprød friskhed og en kraftig aroma af tropiske frugter. Den intense bouquet kombinerer de frugtige noter af tropiske frugter som mango og guava med fyldige noter af nektarin og originale noter af hindbær og stikkelsbær. Smagen er afrundet og frisk med en intens frugtsmag, sødhed af karamel og kvæde samt frisk syrlighed af  stikkelsbær- og ingefærnoter. Kombinationen opnår sin exceptionelle balance, når den møder isen i glasset, hvilket skaber en intens frugtighed og friskhed til et øjebliks fuldstændig nydelse.

Moët Ice Impérial Rosé
Moët Ice Impérial Rosé er den første og eneste rosé-champagne, der er skabt særligt til at nyde over is. En helt ny smagsoplevelse, som kombinerer blødhed og friskhed – perfekt til sommerens øjeblikke.

Bouqueten indeholder noter af friske, røde bær som kirsebær, tyttebær og tranebær samt nuancer af saftige sommerfrugter som figne og nektarin med en lille note af granatæble. Smagen kombinerer sødme og fasthed. Sødmen fra bærrene er let med en harmonisk balance af frugtighed og friskhed. Palaten afsluttes med en forfriskende bittersød note af pink grape.

Serveres afkølet, ca. 8 grader, i et stort vinglas (cabernet style) over isterninger. Isterningerne sikrer, at champagnens smagsnoter fremstår velafbalancerede. Kan nydes som aperitif inden sommermiddagen på terassen.

Moët Ice Impérial kan købes hos stormagasiner, udvalgte vinspecialister, divers supermarkeder. Vejledende udsalgspris 409 kr. Moët Rose Ice kan findes hos udvalgte restauranter og barer. Vejledende udsalgspris til 459 kr.