Herlige bobler og himmelsk mad på årets sidste aften? Så bør du overveje nytårsmenuen fra Michelin-kokken Thorsten Vildgaard fra Studio, som har sammensat en helt speciel anretning til levering i dit eget køkken. Men skynd dig, for der laves kun 50 kuverter…

Årets sidste aften nærmer sig, og for mange er planlægningen af den store nytårsfest så småt gået i gang. Boblende champagne hører sig til, men det samme gør en udsøgt madoplevelse. Leder du efter det ekstraordinære, bør du uden tvivl overveje det spændende initiativ fra Thorsten Vildgaard fra Michelin-restauranten Studio i København. Sammen med champagnehuset Krug har stjernekokken og ambassadøren nemlig sammensat en formidabel menu med smagsoplevelser, som ikke alene skulle gør nytårsaften mindeværdig – du kan sågar få den leveret i dit eget hjem, så du selv kan tilberede sagerne for dine gæster.

Torsten Vildgaard har sammensat nytårsmenuen ud fra smagene i Krug-champagnen Grandee Cuvée, og netop denne champagne er derfor oplagt som det gennemgående element i hele middagen, forklares det. Det tilføjes desuden, at man på Studio altid eksperimenterer med sæsonens lækreste råvarer på en måde, der får det bedste frem i alt fra bladselleri til krondyr, og nytårsmenuen byder på et væld af sanseoplevelser for både øjne og mund.

Pris og bestilling? Michelin-kokkens menu koster faktisk kun 500 kr. pr. kuvert, men eftersom der kun forberedes 50 kuverter, gælder det uden tvivl om at være hurtigt ude. Du booker dit valgte antal kuverter på extraordinarymatch.krug.com fra mandag den 19. december fra kl. 9.00, og her kan du desuden downloade en særlig playliste til aftenen fra ensemblet Avila Past, som i øvrigt lægger toner til Studio og Krugs nye kampagnefilm – se denne samt menuen herunder.

MENU

Tapioka chips krydret med salt, eddike og vadouvan
Dip på ristet gær

*

Surdejsbrød bagt på ølandshvede
Hjemmekærnet smør

*

Bagt skærising med smørkogte løg
Ukrudt og champagnesauce med ramsløgskapers

*

Stegt krondyrsfilet med “seje” rødbeder og solbærlæder
Fermenteret hvidløgspuré og rød syre

*

Waldorf salat – STUD!O style
Parfait på fåremælksyoghurt med sød salat på blegselleri, æbler og aromatiske urter

*

Kransekage med orange chokolade

*

Menuen koster 500 kr. pr. kuvert – og for 1.195 kr. oveni får du 1/1 flaske Krug Grande Cuvée (eller en halv flaske for 595 kr.), som kan købes ved afhentning af menuen på Studio.

Tjek i øvrigt Studio ud her.