Sammen med musikikonet John Legend lancerer det luksuriøse vodkamærke Belvedere nu kampagnen #MAKETHEDIFFERENCE – 50 procent af overskuddet fra hver solgt limitededitionflaske går til kampen mod HIV og AIDS i Afrika.

Belvedere Vodka og John Legend er gået sammen i kampen mod HIV og AIDS i Afrika. Belvedere har gennem de seneste fem år indsamlet midler nok til at give 30.000 HIV-positive kvinder adgang til livsvigtig behandling, som standser overførslen af HIV til deres børn.

Musikeren John Legend, som også er passioneret filantrop og visionær kunstner, giver den nye Belvedere kampagne sjæl og stil. Sammen med Belvedere har han lagt grundstenene til kampagnen ved at udpege dens værdier. Værdier, som gælder for alle, der kæmper mod HIV og AIDS – sammenhold, sikkerhed, støtte og viljen til forandring.

Stærk afrikansk kunst

For at sætte værdierne i spil, har Legend valgt at samarbejde med Esther Mahlangu, en
fremtrædende kunstner fra Sydafrika, hvis stærke, levende kunst vil trække en rød tråd gennem  kampagnen, som har fået hastagget #MAKETHEDIFFERENCE.

Desuden udgiver Legend sin nye single, Love Me Now, som støtte til kampagnen. En sang, som opfordrer til at elske og give i nuet – for vi ved ikke, hvad morgendagen bringer.

50 procent af overskuddet til HIV og AIDS

Du kan støtte kampagnen ved at købe, den nye limited edition flaske med Esther Mahlangus kunst og Legends signatur. Den er i butikkerne nu, og Belvedere donerer 50 procent af overskuddet fra hver solgt flaske til The Global Fund, som bekæmper HIV og AIDS i Afrika.

I Danmark sælges flasken også sammen med en limited edition Belvedere
Shaker. Begge udgaver fås hos udvalgte vinspecialister og stormagasiner.

Der vil desuden i uge 39 åbne en pop-up shop med Belvedere limited editions i Magasin på Kgs. Nytorv. Her kan du smage Belvedere cocktails, og få indgraveret dit navn på de store magnumflasker.