En helikopter er en af de helt store statussymboler, og med en Bell 525 indrettet af Mecaer Aviation Group bliver du transporteret i en af de mest luksuriøse.

En helikopter kan være en lille, primitiv og larmende lidelsesmaskine – men det kan også være en elegant flyvemaskine med komfort som et passagerfly. En Bell 525 hører til sidstnævnte, og med det såkaldte MAGnificent Interior, bringes luksus bogstaveligt talt til nye højder.

Det er den italienske udvikler og designer af komponenter til luftfartøj, Mecaer Aviation Group, eller bare MAG, som står bag det luksuriøse interiør. Med en rækkevidde på over 1.000 kilometer og en evne til at lande hvor som helst, byder den store Bell 525-helikopter i forvejen på langt større fleksibilitet end et traditionelt privatfly. Derudover tilbyder MAG at ejeren selv kan være med til at indrette helikopteren i forhold til indretning, sædekonfiguration og materialer.

Der bydes eksempelvis på en såkaldt In-Flight Entertainment Enhanced Lounge med Wi-Fi, interaktive kort, TV- og lydsystem, aktiv kabinebelysning og meget mere, som styres fra ejerens egen smartphone eller tablet – det gælder også kabinens ruder, som med et enkelt fingertryk kan ændres fra klare til mørke.

Den øredøvende larm fra helikopterens propeller er i forvejen reduceret til et minimum i den komfortable Bell-kabine. Men takket være det såkaldte Speech Intereference Level Enhanced Noise System og en automatisk væg, som kan adskille kabinen og cockpittet, har MAG sørget for at skabe total ro. Faktisk skulle kabinen med de tykke tæpper, bløde lædermøbler og luksuriøse toilet være så stille, at passagerne hverken behøver hovedtelefoner eller hævet stemme for at holde bestyrelsesmøde undervejs…

Prisen er uden tvivl i den dyre ende, men er man interesseret, taler man gerne om den ved henvendelse via www.bellhelicopters.com.