Vil du undgå tidskrævende og besværlig sikkerhedskontrol og check-in kø i lufthavnen? Vil du have privatliv, luksus og en rummelig kabine? Så skal du tage et nærmere kig på Falcon 2000LXS – et af de mest populære privatfly nogensinde.

2000LXS er den seneste nyhed fra den franske flyproducent Falcon – og det har alt, hvad du forventer af det ultimative privatfly. Den er elegant, spækket med teknologi og forbavsende stille. Den ekstra brede kabine er luksuriøs på alle tænkelige måder, og med 1,88 meter til loftet kan du uden problemer bevæge dig rundt oprejst. Atten store vinduer fylder kabinen med naturligt lys, og sæderne er designet til at give alle passagerer maksimal siddekomfort og udsyn.

Kunden bestemmer selv, men kabinen er typisk indrettet med plads til otte til 10 passagerer. Der er TV- og videoskærme, som kan styres via iPods eller iPhones, samt andre avancerede opkoblingsmuligheder, som sikrer produktivitet uanset hvor langt fra hjemmet eller kontoret, du måtte flyve.

Falcon 2000LXS har en cruise-hastighed på godt 500 km/t og en rækkevidde på over 4.600 miles, hvilket gør det muligt at flyve nonstop mellem byer som Paris og New York eller Singapore og Sydney. Flyet udmærker sig desuden ved at kunne lande og lette fra kortere og mere udfordrende landingsbaner, hvor andre fly må give op.

Pris? Fra 33.7 millioner dollars.

Dassaultfalcon.com