Hornbæk viste sig fra sin fascinerende og dekadente side en sen weekend i juli. Her minglede jetset og pinger til synet af konkurrenceklædte poloryttere og lyden af sydlandske loungetoner. Scandinavian Beach Polo World Cups første event på dansk strand var i sandhed en succes.

Fra den 23. til den 25. juli udkæmpede otte internationale teams en højspændt dyst om sejren i Danmarks første beachpoloturnering. Guldkampen stod i sidste ende mellem Ilse Jacobsens Team Hornbæk og udfordrerne ’e3light’ fra New York. Hjemmebanefordelen til trods måtte Team Hornbæk ride fra banen med et nederlag på 10-2 efter en hektisk og underholdende finale.

Eksklusive omgivelser

De intense kampe blev ikke kun fulgt af betalende gæster fra det smagfuldt indrettede VIP-område. En yderst veloplagt Seb Baker tiltrak nemlig flere turister og lokale til stranden med sin entusiastiske speak.
Mens konkurrencelystne tilskuere kunne dyste i underholdende indslag som det innovative kaviarløb, bød den fashionable københavnske natklub Zen på konfettikanoner, champagne og sommerlige vibes fra et udpluk af Danmarks mest efterspurgte DJ’s i VIP-området.

En succeshistorie

Arrangørerne, Jacob Klingert Jacobsen og Louise Sandberg, er enige om, at Scandinavian Beach Polo World Cup er en gentagelse værd:”Vi er meget begejstrede over, hvor godt eventen er gået. I år var faktisk tænkt som en test, hvor vi ville se, hvordan det skandinaviske publikum ville tage imod et beachpolostævne. Vi må ærligt indrømme, at reaktionerne har overgået alle vores forventninger, og vi ser allerede nu frem til sommeren 2016, hvor vi vender tilbage med et endnu større og bedre setup”.
Vil du selv prøve kræfter med polo, holder Copenhagen Polo Club til på Kokkedal Slot i Hørsholm. Du kan læse mere om klubben på www.cphpolo.com