En klassisk Erik Jørgensen-sofa med et moderne look. Den norske designduo Anderssen & Voll her i samarbejde med Erik Jørgensen nyfortolket sofaen Hector.

Den har Erik Jørgensens klassiske komposition og er med sine bløde puder og høje ryg designet med komfort for øje. Sofaen er bygget op omkring en stram og minimalistisk yderskal kombineret med et mere komfortabelt indre, og har referencer til flere velkendte og trygge elementer fra Erik Jørgensens mere end 60-årig lange designhistorie.

“Det er en klassisk Erik Jørgensen-sofa med et moderne udtryk. Sammen med Erik Jørgensen Møbelfabrik har vi forsøgt at skabe en sofa, der udtrykker selve sjælen i Erik Jørgensens møbler. Samtidig er sofaen også en meget tydelig eksponent for Anderssen & Voll,” siger Torbjørn Anderssen, der er den ene halvdel af den verdenskendte, norske designduo.

Sofaen er lavet til afslapning og har et minimalistisk udtryk, som passer godt til moderne skandinaviske hjem, og produceres i en 2-personers og 3-personers udgave i et hav af forskellige stofkvaliteter.

Erik Jørgensen Hector-sofa 3-personer i læder, 65.876 kr.