Sommeren er over os, og det indbyder til hygge på terrassen og dejlige middage under åben himmel. Det danske designfirma Cane-line, som fremstiller eksklusive havemøbler, giver her sit bud på loungestemning på terrassen.

En af Cane-lines absolut bestsellere, Conic Lounge, lanceres nu i et nyt tekstil som føles præcis som møbelstoffet i den sofa, du har stående i din stue – men har den praktiske egenskab, at det kan tåle at stå ude i alt slags vejr. Skummet i hynderne er lavet af et specialudviklet materiale, som får regnvand til at løbe hurtigt gennem hynderne. Det betyder, at du kort tid efter en byge igen kan sætte dig ud på terrassen i din superkomfortable sofa.

Udover at have fokus på havemøbler med høj komfort og i god kvalitet, er de håndvævede møbler også fremstillet i materialer som kræver minimal vedligeholdelse. Desuden foregår produktionen af de eksklusive designmøbler altid med stor respekt for miljø.

Kollektionen består af loungemøbler, havestole, haveborde, solvogne, solstole samt et stort sortiment af havehynder og praktisk tilbehør til terrassen eller altanen.

Cane-line.dk