Det er blevet koldt udenfor, og vi tilbringer langt mere tid indendøre, hvor vi tænder lys, hygger i lænestolen og måske møblerer lidt om.

Gloria Lysestage: lille, 800 kr.; stor, 960 kr.
Gloria er en lysestage og en smuk skulptur i ét, designet i messing
af Broberg & Ridderstråle for svenske Klong. Den tynde glorie
skaber en fin, lille glans. Brug Gloria hele året rundt som et smukt
objekt på en kommode, på middagsbordet eller i din vindueskarm.

Tom Dixon Orbit, 995 kr.
Tom Dixon var inspireret af solsystemet, da han designede bakkerne Orbit. Sættet består af fire bakker, den største med en diameter på 18 cm. Fås i både massiv messing og sølv.

Wing Chair CH445, fra 28.215 kr.
Oculus Chair CH468, fra 29.126 kr.
Carl Hansen & Søn giver designentusiaster over hele verden mulighed for at erhverve sig helt nye udgaver af to af Hans J. Wegners mest eftertragtede lænestole: Wing Chair og Oculus Chair. De skulpturelle stole, der regnes blandt Hans J. Wegners mest ikoniske værker, har hidtil kun været fremstillet med stel i rustfrit stål, men tilbydes nu også med et sortlakeret stel. Det nye stel giver de klassiske designs et yngre og meget markant udtryk.

Flos Taccia Small, 6.850 kr.
På en spinkel fod hviler bordlampens sokkel, der med sin riflede overflade minder om en klassisk søjle fra en romersk bygning. Soklen optræder i matsort eller anodiseret aluminium i kombination med farverne sølv, kobber og violet. Den violette farve er udviklet specielt til Taccia Small og bruges udelukkende på denne model – ellers er lampen tro mod den oprindelige udgave fra 1962.

PH 3½-2½-gulvlampe, 12.995 kr.
I anledning af 90-året for Poul Henningsens banebrydende treskærmsdesign lanceres gulvlampen PH 3½-2½ i en særlig kobberudgave. Jubilæumslampen leveres med to topskærme: én i kobber, som giver et nedadrettet blødt lys, og én i opalglas, som giver et diffust lys. Lampen er kun i handlen frem til 31. december, så her er virkelig en mulighed for at erhverve sig et samleobjekt.

Hästens Vividus, pris fra 885.000 kr.
Under Salone del Mobile i Milano lancerede Hästens kontinentalsengen Vividus, der koster en lille mio. kr. og sprænger alle rammer for god søvn. Sengen er bygget af 210 kg naturmaterialer af højeste kvalitet, som ånder naturligt, fører fugt væk og bidrager til den rette temperatur. Bag det færdige produkt ligger der desuden 320 arbejdstimer af certificerede håndværkere i Vividusateljeet i svenske Köping. Med Vividus har Hästens sengemestre skabt de bedst mulige forudsætninger for den ultimative søvn.

Gubi Stay Sofa, 30.995 kr.
Designduoen Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou fra Space Copenhagen har designet Stay, der er en smuk, elegant og tidstypisk sofa. Stay er med sine bløde, imødekommende kurver et loungemøbel lige efter vores smag. Ud over at den er blød og lækker, sidder man også også rigtig godt i sofaen. Stay er netop lanceret i en ny dybde på 110 cm, så den er endnu mere hyggelig at sidde i.

Fritz Hansen Ro, 20.390 kr.
Lænestolen Ro er en enkel stol, designet af Jaime Hayón for Fritz Hansen. Nogle ser en smuk stol, andre ser et tilflugtssted, der skærmer mod den travle verden omkring os og lokker med ro og stilhed. Skallen er udformet i hårdt polyurethanskum med glasfiberforstærkede kanter som Ægget og Svanen. Rygpuden er fremstillet af to stykker blødt skum med lændestøtte for at give øget ergonomi og komfort. Nakkepuden er konstrueret af formpresset finér med superblødt skum. Puden er monteret med to beslag, og det er derfor muligt at indstille og ændre hele nakkepuden.

Getama Wegner GE1936-loungestol, 12.300 kr.
GE1936 karakteriserede Wegner selv som et hvilemøbel, da man hverken ligger eller sidder i den, men hviler. Denne oplevelse optimerer Getama nu ved at polstre sædet med et fint lag skum, som øger komforten. Kombineret i massiv eg og med sæde og ryg i olieret valnøddefiner giver det et fint samspil med egetræets tydelige årestruktur, og nøddetræets farvespil fra lys til ganske mørk bliver endnu tydeligere med en polstring i tekstil efter eget valg.

BeoSound 35, 16.995 kr.
Alt-i-et-musiksystemet BeoSound 35 byder på en harmonisk og velafbalanceret lydprofil, der kan fylde hele rummet. Det har et intuitivt interface og Bang & Olufsens karakteristiske design. Tilslut din mobile enhed, og musikken kan streames direkte til den. Lyden spredes i en 180-graders vinkel fra højttaleren, hvis femkantede form sikrer optimal lyd, uanset om den bliver placeret på et bord eller monteret på væggen i den foretrukne højde og vinkel.