Er du blevet fristet af B&B Italias designstil, bør du besøge House Copenhagen i Hellerup. Den eksklusive møbelforretning har en forkærlighed for italiensk design og fører ud over B&B Italia mærker som Maxalto og Minotti.

I det øjeblik, man træder ind i møbelhuset House Copenhagen i det hyggelige kvarter på Strandvejen i Hellerup, bliver man klar over, at det ikke er noget helt almindeligt møbelhus her i nummer 60. Forretningen er indrettet som et showroom med åben plantegning, indbydende og badet i dejligt lys fra de store panoramavinduer. I showroomet er der etableret forskellige miljøer, komplet med sofaer, borde, skabe, lamper og accessories, som hver især skaber en unik stil og stemning.

“Tanken bag miljøerne er, at man skal finde inspiration,” lyder det fra ejer af House Copenhagen, Peer Ericson. Han fortæller, at møbelhuset desuden har fået sit navn, fordi man ønsker at skabe et miljø, hvor kunderne får fornemmelsen af at være i et privat hjem.

“Jeg har altid haft stor passion for møbler og design og en særlig forkærlighed for italiensk,” siger Peer, som har boet i Italien en længere årrække. “I Skandinavien har alle de samme klassikere, præcis som deres forældre havde, og de er da også rigtig smukke. Men vi så et hul i markedet, fordi alle køber dansk design, og det har været en spændende øjenåbner for mange af vores kunder at lære italiensk design at kende.”

Erfarne arkitekter

Ud over at sælge eksklusive møbler tilbyder House Copenhagen et team af erfarne indretningskonsulenter og arkitekter, som møder kunderne i showroomet eller hjemme. En af dem er Cecilia Tung, som ifølge Peer Ericson er den perfekte sparring, hvis man ønsker at blive inspireret.

“Folk bliver oftest overvældet over de mange forskellige valgmuligheder, vi tilbyder,” siger Cecilia. “Skal sofaen op på ben? Hvilken farve? Hvilket materiale? Hvilken siddebredde? Det ender oftest med en konsultation i kundens hjem,” fortsætter Cecilia og forklarer, hvordan hun tager udgangspunkt i de møbler, som står i kundernes hjem. “Vi stræber efter unikke løsninger, som bliver skræddersyet efter kundens behov, helt ned til mindste detalje.”

Cecilia Tung fortæller, hvordan hun har indrettet flere hjem for de samme familier – og man fornemmer hurtigt hvorfor, for hun er nemlig alt andet end en anmassende sælger.

“Det kan jo godt være, at kunden slet ikke behøver en ny sofa, men blot mangler et tæppe og en lampe for at pifte stuen lidt op. I så fald sælger jeg dem ikke en sofa, selvom det var dét, der var udgangspunktet,” forklarer Cecilia, som også står for indkøb af de seneste nyheder, så showroomet hele tiden er opdateret med møbler fra de nyeste kollektioner.

Se mere på www.house-cph.dk