Vi bruger mere og mere tid i køkkenet, som oftest også er et rum, der smelter sammen med stue og spisestue. Hvorfor ikke vælge et emfang, som har fokus på design, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Innovation er generelt set opfindelser som skal gøre vores hverdag lettere og forbedre det, vi allerede har – hvilket kan være lidt af en udfordring. Det danske firma Berbel har ét mål, og det er at skabe løsninger som hurtigt og konsekvent fjerner dårlig lugt, røg og fedtpartikler i køkkenet.

Emfang har været tilgængelige på markedet i over 70 år. Siden dengang har enhederne været brugt til udsugning og filtrering af mados efter det samme traditionelle filterprincip. Med sin egen forskning, innovative ideer og en stor dosis af lidenskab sætter Berbel nye kvalitetsstandarder i funktionalitet og design.

Berbel har ved hjælp af deres unikke og patenterede princip formået at skabe optimale løsninger, som afspejler engagementet af deres ingeniører og designeres hårde arbejde. På den måde er emfanget blevet et integreret møbel i indretningen af køkkenet, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Berbel.dk