60 år med enestående design fra Poul Kjærholm fejres dette efterår med en ny variant af sofabordet PK61 og loungestolen PK22

Dette efterår hylder Fritz Hansen den verdensberømte møbelarkitekt Poul Kjærholm, og hans værker fra 1956, PK22 og PK61. Kjærholms møbeldesign med de minimalistiske linjer og den kompromisløse tilgang til form og materiale er forstærket med nye materialer, og lever op til møbeldesignerens kendte standarder for at designe smukke og tidløse møbler.

Den nye variant af bordet PK61 står majestætisk i petra-marmor, en elegant mørkegrå marmor med enkle, hvide årer, som afspejler et moderne, tidstypisk design. Den nye PK22-stol er elegant i luksuriøst nubuck-læder, som har en raffineret struktur og en fløjlsblød overflade, der vil ældes med ynde og blive mere glat, blank og lysere, som årene går.

Jubilæumsudgaverne sælges fra udvalgte Fritz Hansen-forhandlere, og hvert møbel har desuden et særligt jubilæumsstempel påtrykt. Både PK22 og PK61 fremstilles i et meget begrænset antal, og kan kun købes i en periode på 12 måneder.

Stolen sælges fra udvalgte Fritz Hansen forhandlere samt i Fritz Hansens flagship store i Valkendorfsgade, København fra d. 1. september 2016.

Poul Kjærholm loungestol PK22, 29.995 kr.
Poul Kjærholm sofabord PK61, 24.995 kr.