Luksus er ikke nødvendigvis lig med at have en masse ting eller et stort hus. Det handler mere om at finde det smukke i det simple og i en kvalitetsrig finish.

Dette storslåede og moderne hus kombinerer glas, træ og afdæmpet design. Rygraden i byggeriet er et træskelet af norske nåletræer, der med tiden vil udstråle en smuk sølvfarve. Hyttens indervægge er konstrueret af førsteklasses træ stort set uden knaster, hvilket giver en blød og varm finish.

Køkkenet er husets omdrejningspunkt. Her er mange gode opbevaringsløsninger. Erco-væglamper. Armatur fra Arne Jacobsen. Brændeovnen er fra Nordpeis N-23G. Bakken er af modellen Flakmoppe af Lions & Cranes. Hvide kopper af Eszter Imre. Skærebrættet er fra Tom Dixon. Tekanden er fra Le Creuset. Den sorte Nagano-tekande er fra Satake. Lysestagerne er af modellen Rolf fra Freemover. Brændeovnen er integreret i en beton- og glasfiberkonstruktion.

Soveværelset er minimalistisk, men smart. Bakken er af modellen Feskarn fra Lions & Cranes. Krusene er af Gustaf Nordenskiöld for Design House Stockholm. Lampen på natbordet er fra Form Us With Love fra Design House Stockholm. Natbordet er af Wrong for Hay. Sengetøj fra Hay og tasken på skabet er fra Norrgavel.