Efterspørgslen efter slanke, elegante og lette møbler har aldrig været større. Derfor relancerer Getama nu en af Wegners kollektioner, GE 240, da den med sit spinkle formsprog og fine træarbejde passer til den urbane bolig.

Med et stel i ren eg viser Wegner med GE 240 sin fine flair for snedkeri og sin fornemmelse for træets struktur. Getama har valgt at relancere hele kollektionen bestående af sofa, lænestol og puf.

Det er snedkernes fine træarbejde og Wegners slanke detaljer og fine linjer, som bærer hele kollektionen, da hvert enkelt stykke træ indeholder flere former, udtryk og tykkelser. Uanset om GE 240 ses fra ryggen eller fra fronten, er egetræet synlig og en fremtrædende del af selve designet. Hvor slanke lameller udgør ryggen, er det i særdeleshed armlænenes afrundede form, der er frontens blikfang.

Det er ikke alle af Getamas snedkere, der er forundt at fremstille GE 240, da dens høje kompleksitet kræver en snedker med en vis erfaring og snilde.

GE 240 består af en sidde- og ryghynde i høj koldskumskvalitet med et aftageligt betræk, så det er let at udskifte, hvis behovet skulle opstå. Getama har valgt at lancere kollektionen i Kvadrats nye tekstil, Fiord, med knapper og keder i naturfarvet senegallæder fra Sørensen Læder.

GE 240 er både snedkereret og polstret på Getamas egen fabrik i Gedsted og vil være i handlen fra august.

Trepersoners sofa: pris fra 27.300 kr.
Lænestol: pris fra 14.400 kr.
Puf: pris fra 6.100 kr.

Se eventuelt mere på www.getama.dk