Kronjuvelen i Bel Air er en 16.500 kvadratmeter byggegrund med 360-graders uforstyrret udsigt – og oven i købet snart stedet for den største private bopæl bygget i USA i dette århundrede.

Placeret på toppen af det prestigefyldte Bel Air i Los Angeles, byder byggegrunden både på en eksklusiv beliggenhed og en 360-graders uforstyrret udsigt. Stillehavet, Beverly Hills, downtown Los Angeles og San Fernando Valley er blot en del af den storslåede udsigt fra det ekstravagante hjem, som snart står færdigt. Et imponerende byggeprojekt, som tager omkring 20 måneder, og det færdige resultat er intet mindre end en 74.000 kvadratmeter stor privat bopæl, samt tre mindre boliger. Godsets samlede kvadratmeter kommer til at overstige 100.000, hvilket gør projektet endnu større end Floridas berygtede, men aldrig afsluttede, Versailles-palæ.

Filmproducent og ejendomsudvikler Nilen Niami har valgt at gå i gang med byggeriet uden at have en køber linet op, men med faciliteter lige fra en biograf med 45 sæder og en IMAX-størrelse skærm, til en natklub, skal boligen nok skal skille sig ud på andet end sin størrelse. Tegninger, som arkitekten McClean Design har lavet, viser blandt andet planer for et værelse med akvarier installeret i tre af væggene. Listen over faciliteter fortsætter, og lyder nærmere som en beskrivelse af et storstilet feriested end en privat bolig. De kommende husejere vil kunne nyde en Monaco-stil med casino, en garage med plads til 30 biler, en bowlingbane, fire swimmingpools og en 20.000 kvadratmeter kunstig græsplæne.

Mccleandesign.com