Trends og tømmer med et tidløst tvist – designerne ligger ikke på den lade side, når der skal deles inspiration ud til bolig folket.

Nomad Chair fra NORR11 er en fin nyfortolkning designet af Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl. Nakkepuden kan justeres i tre højder, og der følger en sædepude med. Stolen fås også i en sort version.

Pris: 7.499 kr.

Anwar er en lækker lille lampesag, der er fremstillet af metaltråd og designet af Stephen Burks. Den fås i en række kombinationer i sort, gylden og kobber. På billedet ses Parachilna Babel Floor Combination i sort og messing.

Pris: 42.000 kr.

Den tyske tegnestue Kaschkasch har tegnet den nye knagerække Curl fra Blomus. Enkel og skulpturel med en vigtig funktionsværdi – at kunne hænge overtøjet pænt. Knagerækken, der er i bøjet stål og pulverlakeret, kan fås i tre nuancer og størrelser.

Pris: fra 305 kr.

Der er dømt drivtømmerluksus med Alape Folio Edition Q, der laver unikke møbler i limited editions. Producenten anvender hundrede år gammelt egetræ fra gamle tømmerhuse til bl.a. låger, mens f.eks. håndvaskene er moderne og udført i Alapes signaturmateriale, glaseret stål, hvor den glatte, kølige overflade skaber en karismatisk kontrast til de rå, varme linjer i træer. 

Pris: 33.525 kr. 

Swirls er en tidløs glaskollektion i parisisk art deco-stil, skabt af tekstildesigner Mia-Louise Mailund Smith. Kollektionen indeholder både skulpturer, vaser og lamper. Alle dele er mundblæst på pibe, og lyset bringer det bedste frem i den rosa tone, mens mønstrene fra glasobjekterne kaster skygger på de omkringliggende flader.

Pris: 5.565 kr.

Nu kan man få armaturer med Swarovski-krystaller. Det trendy og transparente materiale bringer ny æstetik til hverdagens brugsgenstande og leverum – også badeværelset, hvor Dornbracht fortolker det arkitektoniske armatur CL.1. Grebene i krystal fås med overflade i krom, mat platin samt mørk mat platin, der med sin silkebløde overflade giver et flot modspil til det ekspressive krystal.

Pris: fra 18.169 kr.  

Cool gulvlampe i flet – model Naasha fra Caravane.

Pris: 4.500 kr.

Royal Copenhagens nye stel, Hav, er designet af Bjarke Ingels, Lars Holme Larsen og Jens Martin Skibsted. Her ses den smukke tekande, der er 16 cm høj og kan rumme 120 cl te.

Pris: 2.249 kr.

Stolen Soft Chair fra Takt er designet af Thomas Bentzen og ligner allerede en moderne klassiker med en stram ramme samt bløde ryg- og sædekurver. Stolen er lavet i lyst asketræ med smukke teksturer og mønstre, der giver et fint og særpræget udtryk.

Pris: 1.895 kr.

Dette minimalistiske reolsystem fra danske Moebe vil gøre sig godt i en entré i enhver bolig. Her ses det med garderobestang og hylder.

Pris: 7.995 kr.

Delta fra OKHA er et smukt lille sidebord med et stærkt geometrisk og triangulært udtryk. Det fås i forskellige materialer.

Pris på forespørgsel.

Flexforms nye sofasystem, Romeo, emmer af æstetik og passer perfekt til den nordiske stil. Linjerne er smukke, og hele systemet er meget fleksibelt, så man kan designe netop den sofa, der passer til ens stil, hjem og rumstørrelse.

Pris: fra 90.000 kr. 

Den danske duo byKATO har designet en superkomfortabel loungesofa for Mater med navnet Mollis, der betyder ’blød’ på latin. Sofaen sætter flueben ved tre af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling – helt i tråd med Maters filosofi. Navnet matcher i høj grad designet med runde snedkerdetaljer samt bløde hynder og puder. Så en god tilføjelse til den bæredygtige bolig.

Pris: 24.995 kr.

La Villa Velour Jewels-puden fra danske Pernille Skriver er i viskose og polyester og måler 40 x 60 cm. 

Pris: 1.199 kr.

Lassen Chair er designet af Magnus Sangild og fås både med tekstil og læder. Stolen er en kærlig hilsen til arkitektbrødrene Lassen for deres kompromisløse tilgang og særlige fornemmelse for detaljer, kvalitet og form. 

Pris: 4.994 kr.

I Julie Brandts nye møbelkollektion Cue Collective figurerer denne smukke sofa med navnet Float, der fås i 58 forskellige materialer. Den viste version er 200 cm bred og har stof i chenille.

Pris: 28.000 kr. 

Dette smukke bord i eg med en overflade, der er bejdset og olieret, er designet af Space Copenhagen for Malte Gormsen. Ønsker man en stenplade, koster det små 3.000 kr. ekstra. Bordet kan anvendes både med og uden stenplade.

Pris: 7.000 kr.

Hvis du vil slå et slag for bedre form, kan du begynde med denne lækkert udførte boksebold, der er håndsyet i det fineste læder. Modellen Giorgetti er fra Atmosphere Collection og kan fås hos Interstudio.

Pris: 62.310 kr. 

MDF Italia lancerer nu en skøn loungestol med eller uden armlæn under navnet Neil Twist. Sæde og ryg er håndflettet reb, som fås i fem forskellige farver og med base i enten sort, bronze eller hvid. Stolen er ideel til de lyse sommeraftener i haven, idet den kan benyttes både ude og inde i din bolig. Fås hos Interstudio.

Pris: fra 17.500 kr. 

Det franske belysningsfirma DCW introducerer i oktober to lamper, MAP 1 og MAP 2, der er designet af den franske kunstner Éric de Dormael. Begge balancerer i krydsfeltet mellem funktionalitet og kunst i et tidløst formsprog. MAP 2 på billedet er en grafisk udformet labyrint på en plade i stål, hvor lys og skygger danser over væggen.

Pris: 4.500 kr.

Se hvad vi ellers skriver om bolig her.