Den gyldne teak har fået et ”come-back” inden for havemøbler. I Cane-lines nye møbelserie, Parc, er den eksotiske træsort hovedingrediensen i et raffineret, eksklusivt og ikke mindst behageligt design.

Det burde være et krav at ’bodyfitte’ alle stole i hele verden. Sådan kan man ikke undgå at tænke efter at have siddet bare et par sekunder i Foersom & Hiort-Lorenzens nye Parc-stole. Traditionelt sidder du hårdt på et træmøbel, men i Parc har designduoen skabt samme komfort som i et polstret møbel, fordi teaktræet følger kroppen i en svagt buet form.

Ud over de åbenlyst behagelige, praktiske egenskaber er Parc også visuelt et luksusprodukt. Den næsten bløde teak med dyvlede lameller (hvor popnitterne er skjult under en elegant teaktræs’prop’) og skjulte samlinger er en fryd for både øje og hånd. Designteamet har helt bevidst kæmpet for at give træfladerne et rent look, der ikke bliver ødelagt af en hel masse aluminiumsnitter eller skruer på de store flader.

”Den smukke teak skal have lov til at vise sig frem. Teak har jo næsten været bandlyst i designverdenen i en årrække, fordi der var så meget af det for 20 år siden. Nu har det fået en chance igen. Det er fantastisk, for du finder ikke en træart, der kan tåle det samme som teak. Det bliver næsten bare smukkere og mere forunderligt år for år,” siger designer Peter Hiort-Lorenzen i en pressemeddelelse.

Møbelserien består af bænk, spisestol og gyngestol
Vejl. udsalgspriser: Bænk: DKK 6.299,- – Gyngestol: DKK 4.999,- – Spisestol: DKK 3.699,-