Bang & Olufsen introducerer trådløst højttalersystem, som kombinerer fantastisk lyd med fleksibelt design. Samtidig bidrager det unikke system til at forbedre akustikken i boligen – selv når det er slukket.

BeoSound Shape er et vægmonteret højttalersystem bestående af sekskantede moduler, der kan placeres kreativt på væggen i alle tænkelige mønstre og antal. På den måde kan man helt selv forme BeoSound Shape og afstemme dets visuelle udtryk til hjemmets indretning.

BeoSound Shape er en væg af intens og stemningsskabende lyd med unikke resonansdæmpende egenskaber. Derfor er systemet ikke kun ideelt til store multifunktionelle rum i hjemmet, men også et oplagt valg til butikker, studier, showrooms, kontorer og hotellobbyer.

Ubegrænsede muligheder

BeoSound Shape består af en kombination af højttalere, forstærkere og akustiske dæmpemoduler, der skalerer systemets lyd og visuelle udtryk. Alt efter det individuelle design kan BeoSound Shape bestå af alt fra seks moduler til en opsætning med et næsten ubegrænset antal moduler.

Vælg selv farve

Ikke alene kan opsætningen af BeoSound Shape skræddersys fuldstændigt, højttalersystemet tilbyder også en bred vifte af farver og tekstiler, man kan vælge imellem. Takket være sit samarbejde med Kvadrat, den anerkendte danske producent af designtekstiler, tilbyder Bang & Olufsen desuden en række eksklusive valgmuligheder i forhold til uldstoffer og farver, som kan mixes og matches, som du vil.

Streamingfunktioner

BeoSound Core tilslutningshubben, som er skjult bag et af de sekskantede moduler, giver mulighed for trådløs streaming af musik fra din mobile enhed via streamingteknologier som AirPlay, Chromecast built-in og Bluetooth. BeoSound Core er også multiroom-kompatibel og dermed en del af familien af Bang & Olufsen og B&O PLAY produkter, som kan afspille forskellig musik i forskellige rum eller spille den samme sang i hele boligen.

BeoSound Shape kommer i Bang & Olufsen butikkerne i august 2017. Prisen på BeoSound Shape afhænger af størrelsen. Priserne oplyses i forbindelse med lanceringen i butikkerne, men forventes at starte ved ca. 4.000 EUR for en standardopsætning.