Italienske Dada Prime Kitchen står bag nogle af tidens smukkeste og enkle køkkener. Hvor tekniske detaljer og elegance er overskrifter for deres designløsninger.

Hos Interstudio Home opfatter man køkkenet som en indretning, hvilket er en naturlig afledt effekt af trenden med at gøre køkkenet til sit eget. Derfor mener Interstudio Home også, at det i særlig grad handler om at bruge tid på valg af komposition og valg af materialer. Hvor man tidligere brugte lidt mere rigide, ensrettede materialer, er det nu langt mere oppe i tiden at blande – vi ser både blanke og matte overflader, flere stenarter, flere træsorter og metaller.

Alt sammen er med til at gøre hvert enkelt køkken unikt og personligt. En del af denne trend er også de mange åbne og synlige opbevaringsrum, hvor man både benytter åbne hylder, synlige åbne skuffer og vitrineskabe, enten som væghængte eller som højskabe.

Italienske Dada Prime Kitchen, der forhandles hos Interstudio Home, er et smukt og enkelt køkkendesign, der i sine tekniske løsninger vægter ergonomi. Dada har et stort udvalg af materialer for personliggørelse af køkkendesignet. Dada Prime Kitchens grebsfri fronter er formet i en 45-gradersvinkel i overkant, hvilket gør åbningen enkel og ergonomisk i brug. Gribekanten løber på elegant vis hele vejen langs køkkenet og på tværs af højskabene. På overskabe og vitrinehøjskabe er der endvidere mulighed for at vælge glasfronter, som alle har skjulte LED-profiler. På raffineret vis flankeres de af koniske aluminiumshylder. 

Køkkenlayoutet fuldendes af en Dada Prime Kitchen-snackbar, elegant udført i aluminium og træ, som hviler på køkkenelementerne. Mere italiensk, luksuriøst og trendy bliver det ikke. 

Priser på forespørgsel hos Interstudio Home.

Læs hvad vi ellers skriver om bolig her.