22 smukke julegaver til hjemmet, der selvfølgelig også skal have julegaver som alle os andre.
Der er mange mulige julegaver og her kommer vores bud.

HAV-karaflens iøjnefaldende formsprog viser brystet på en svane, mens subtile asymmetrier giver formsproget karakter. Dekorationen på karaflens bund giver et godt greb om produktet og er inspireret af fisk, der bruger henholdsvis deres skæl og hvide bug som camouflage for at beskytte sig mod rovdyr fra himlen og dybet. En smuk karaffel og et perfekt julegaveønske.

Pris: 1.499 kr.

Den nye Swords-pendel fra Giorgetti er både rå og elegant. Fås i flere farver i både klart og støvet glas. Fås hos Interstudio.

Pris fra 26.460 kr.

Normalt er wellnessbolde ikke de kønneste, men denne her er. Giorgetti har lavet sin Apollo-wellnessbold i håndvævet læder i to størrelser og i flere farver. Ideel til alt fra soveværelse til kontor og stue. Fås hos Interstudio.

Pris: 22.240 kr.

’Vandpumpen’ er tilbage – men kun i tre måneder. Mere end 60 år er gået, siden Louis Poulsen første gang præsenterede Poul Henningsens læselampe. Den blev på grund af sit karakteristiske design straks døbt ’Vandpumpen’. Som en hyldest til Poul Henningsen er PH 3/2-gulvlampen blevet valgt som Louis Poulsens ’PH Limited Edition 2019’.

Det er første gang siden 1950’erne, at gulvlampen produceres, og den sælges kun i årets sidste tre måneder. ’Vandpumpen’ anno 2019 har bibeholdt PH’s berømte treskærmssystem fra 1926, som han opfandt for at reducere skarpt lys og forbedre belysningen i sine lamper. I 2019-udgaven er skærmene fremstillet af mundblæst, ravfarvet glas fra Italien – de er gyldne på begge sider og semitransparente, hvilket skaber et varmt og indbydende lys. Fod, stander og arm er fremstillet af ubehandlet børstet messing, der vil patinere flot.

Pris: 14.995 kr.

Smuk plaid med navnet Dashes designet af Witek & Golik. Den er i 50 pct. alpaka og 50 pct. uld.

Pris: 1.499 kr.

Indtag pisterne med stil med Nagano-ski fra Giorgetti. Overfladefinish i abonos-moseeg, der stammer fra floder og er særdeles holdbart. Kerne i poppel og birk, betrukket med lag af bambus og sammensatte fibre. Komplet struktur i metallag og gummiindsatser for forbedret ydeevne og reducerede vibrationer. Fås hos Interstudio.

Pris: 26.060 kr.

En limited edition room diffuser fra Acqua di Parma i en fint dekoreret flaske til at sprede den skønneste atmosfære af jul i hjemmet.

Pris: 595 kr.

I 1954 tegnede duoen Ejner Larsen og Aksel Bender Madsen smykkeskrinet Beauty Box, der siden har været en del af den danske designarv, og som designbrandet Klassik Studio har valgt at sætte i produktion på ny. Boksen indeholder opbevaringsrum, som man selv kan justere eller tage ud. Boksens låg kan vippes op og fungerer på indersiden som et spejl.
Den er i eg og måler 10 x 31 x 29 cm.

Pris: 2.950 kr.  

Giv det pure guld i julegave. The Golden One er en hane belagt med 24 karat guld og giver både koldt, varmt og kogende vand.

Pris fra 25.000 kr.

Gaven, mange vil elske – giv den sammen med en speciel gin, og du er sikret gode drinks, når I er sammen.

Pris: 300 kr.

Elegant gulvlampe – Mito Raggio fra tyske Occhio.

Pris fra 31.200 kr.

Bogen til alle bilglade mænd. En jubilæums- og opdateret fjerde udgave af Christian Graus moppedreng, hvor man kan lære alt om biler og deres ejere.

Pris: 300 kr.

Elegant vægskulptur i messing, nu atter produceret efter Curtis Jeres originale skulpturer fra 1970’erne. Set hos The Apartment.

Pris: 16.500 kr.

Prioritet din søvn med verdens dyreste seng, hvor 210 kg håndplukkede hestehår og andre naturmaterialer placeret præcist efter din krops præferencer for en god nats afslapning. Den ultimative seng fra Hästens hedder Vividus og måler 210 x 210 cm.

Pris: 1.149.000 kr.

Beosound Stage er Bang & Olufsens første soundbar. Den har et underspillet luksuriøst design, som giver hjemmets TV en ekstra dimension i både udtryk og funktion. Beosound Stage er designet i samarbejde med Norm Architects og fås i aluminium og bronze samt i røget eg.

Pris fra 11.000 kr.  

Puden Anni (inspireret af tekstilkunstneren Anni Albers) er designet af Dorte Niedziella for StrikAholic i en kombination af gammelt vævehåndværk og et moderne udtryk. Puden er i 80 pct. uld og 20 pct. polyamid, og der findes også en plaid i serien.

Pris: 500 kr.

Cocktailsæt nr. 819, der består af fire dele, blev designet af Sigvard Bernadotte i art deco-perioden og var inspireret af funktionalismen. Den har været ude af produktion i over 50 år, men delene kan individuelt købes på bestilling. Her ses isspanden, der er i sterlingsølv.

Pris: 150.000 kr.

I 1951 lancerede den japansk-amerikanske designer Isamu Noguchi serien Akari Light Sculptures, hvor værkerne var håndfremstillet af washipapir. Serien endte med at omfatte over 100 bord-, gulv- og loftslamper, og nu har Vitra tilføjet tre nye modeller. Her ses en smuk gulvlampe (13A), der kan fås hos Paustian. Hver Akari-lampe er omhyggeligt håndfremstillet i Ozeki-værkstedet, en traditionel, familiedrevet virksomhed i Gifu.

Pris: 7.100 kr.

Philippe Starck har for italienske Flos lavet et elliptisk spejl indrammet i LED-lys. Det hedder La Plus Belle, fås i flere versioner og kan både stå op ad og hænge på en væg.

Pris: 33.000 kr.

Henning Koppels sølvstage (kandelaber 956) fra Georg Jensen er en unik gave for de kvalitetsbevidste.

Pris: 50.000 kr.

Bellport er en af Poliforms mest luksuriøse sofaer og kan fylde et helt rum med liv og stil. Den er designet af Jean-Marie Massaud som et lille mesterværk i sig selv. Sofaen produceres efter de mål og størrelser, man ønsker, og med det stof eller læder, der passer til ens stil.

Pris på forespørgsel.

Håndlavet klinkebord fra det danske brand Ikon København i farven ’plum’. Kuben findes også i andre farver og versioner.

Pris: 7.900 kr. 

Læs 22 sikre julegaver til ham her.

Læs 22 sikre julegaver til hende her.

Læs hvad vi ellers skriver om bolig her.