Superbiler skal ikke kun ses og høres, lyder det fra arrangørerne bag SuperCar Day, som kalder sig ‘Danmarks eneste ægte superbil-show’, og som samler et utal af eksotiske sportsvogne på Sjællandsringen lørdag den 27. august. Som noget ganske usædvanligt er det muligt for gæsterne selv at komme bag rattet.

“Vores filosofi er at superbiler skal opleves. Man skal ikke kun se og høre dem, så vi giver rent faktisk folk mulighed for at få opfyldt en drøm ved at være bag rattet i en Ferrari 458 Italia, som tager dig fra 0-100 kilometer i timen på omkring tre sekunder. Det er en fed oplevelse, som vi ønsker, at alle, der drømmer om og som har et kørekort, skal prøve,” fortæller arrangøren Peter Lynggaard Andersen.

Prisen for at komme i himlen er 2.500 kroner. Turen varer fire omgange og kan foruden Ferrarien også opleves i blandt andre en McLaren MP4-12C og en Lamborghini Gallardo Superleggera.

SuperCar Day vil desuden byde på racerkørere og passionerede ejere, som demonstrerer deres kostbare superbiler, hvilket skulle tælle alt fra en Le Mans-klar Aston Martin DB9R over kendisser som Bentley, Koengisegg, McLaren og Porsche – til en sjælden Jaguar og selveste Bugatti Veyron.

Arrangementet har fået opbakning fra diverse danske forhandlere af spændende biler, og således loves der udstillinger af de seneste modeller fra Lamborghini, Porsche og Mercedes-AMG. Billetter kan købes i forsalg på eventets eget website for 200 kroner, men der er også VIP-billetter med lounge-adgang og andet godt.

Mere info på www.supercarday.dk