De færreste har brug for en stationcar, der kan sende dig fra 0-100 kilometer i timen på 3,5 sekunder. Men hvis du har en meget travl familie, som altid kommer for sent, så er din nye bil lige her.

AMG har i 50 år stået for kræfter i overflod på luksuriøs manér, og nu kan du få den brutale E 63 AMG S med ekstra plads til al familiens habengut. Den store, luksuriøse og afsindigt kvikke Mercedes-stationcar gør brug af samme fireliters V8 med biturbo og hele 612 hestekræfter som sedanversionen – blot med ekstra stort bagagerum.

Bagklappen åbner elektrisk, hvilket hjælper dig med at læsse indkøbsposerne, golftaskerne, snowboardet eller familiens rottweiler endnu hurtigere. Bag rattet har du styringen over den formentlig hurtigste stationcar lige nu – blot 3,5 sekunder tager det at runde de første 100 km/t, og hvis du ikke har travlt, kan den kraftfulde motor deaktivere halvdelen af cylindrene, hvilket sænker brændstofforbruget. Du kan jo godt være fornuftig, selv om du har et vanvittigt behov for hestekræfter.

Bagsædets ryglæn kan justeres frem eller tilbage, så du kan øge bagagerummets størrelse uden at lægge bagsædet helt ned. Ønsker du alligevel sidstnævnte, øger du bagagekapaciteten fra 640 til 1.820 liter – det er mere, end du får i både en BMW 5-serie Touring, Audi A6 avant og Volvo V90.

Topfarten? Sædvanligvis begrænset til 250 km/t, men med AMG Driver’s Package er den løftet til 280 km/t. I S-versionen får du desuden aktive motorophæng, ekstra store bremser og et mekanisk spærredifferentiale.